keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ei mikään vitsi

Tämä ei ole aprillipila; kävimme eilen taas eläintohtorin pakeilla. Joulukuun 11. päivänä alkaneiden yhdeksän eläinlääkärikäynnin jälkeen Typsykän korvat saivat terveen paperit. Jippii!!! Olimme isännän kanssa äärimmäisen iloisia ja mieltä lämmitti myös se, että saimme lääkäriltä kehuja siitä, miten hyvin olemme jaksaneet Typsyn korvia kotona hoitaa. Korvat ovat lopultakin kunnossa ja tippojen, huuhteluiden, putsausten ja suihkeiden aika on ohi. Jatkossa huolehdimme Typyn korvista osana normaaleja koiran hoitotoimenpiteitä. Ruoka-allergiaa ei enää epäillä sitkeän tulehduksen syyksi ja sekin oli hieno uutinen. Vaikkemme itse tuohon mahdollisuuteen juuri edes uskoneetkaan.

"Pääseekö sinne peittoon..."
Isännän ollessa viikonlopun reissussa oli selvää, että Typy sai nukkua emännän vieressä. Eikä käy kieltäminen, että se nukkuu ylipäätään melko paljon meidän sängyssä. Minua nauratti lauantai-iltana, kun kävimme Typsyn kanssa nukkumaan. Se istua törötti miltei naamassani kiinni ja ihmetteli, eikö peiton reunaa jo raoteta. Emännän jaloissa kun on Typyn vakkaripaikka ja kamalan hidasliikkeinen taisi emäntä Typyn mielestä olla.


Sunnuntai-iltana isännän saavuttua kotiin teimme nimilistaa Typyn pikkusiskoa ajatellen ja äänestimme isännän kanssa kolmea suosikkinimeämme. Kahden ehdotuksen kohdalla olimme molemmat samanmielisiä ja eilen löimme pennun nimen virallisesti lukkoon. Ei, se ei ole Mimmi, Dooris eikä Likka...

Alkanut huhtikuu sisältää paljon mukavia juttuja. Emännän synttärit, joita juhlitaan kahteenkin eri otteeseen. Pääsemme tapaamaan ekaa kertaa pientä beagletyttöä. Vappuna on tarkoitus korkata auki vuoden 2015 mökkikausi. Arjen kiireiden keskellä nämä kivat tapahtumat tuovat aurinkoa mieleen. Jos nimittäin sitä fyysistä auringonmollukkaa saadaan vielä odotella, kiitos maanantaina iskeneen takatalven.12 kommenttia:

 1. Hyvät uutiset ovat hyviä aprillipäivänäkin, onnittelut terveistä korvista!
  Kyllä meitä nyt jänskättää se teidän pentu ja etenkin sen nimi.
  Hyvää pääsiäistä Typyn koko laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oikein mukavaa pääsiäisen aikaa myös teille! Täälläkin alkaa pikku hiljaa jännitys nousemaan. Pennun tuloon on nyt reilut viitisen viikkoa.

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar1. huhtikuuta 2015 klo 17.10

  Ihanat uutiset, onneksi olkoon ja pysyvää terveyttä! Palvelijatar nauraa, että nyt voi pitää taas peukkunsa normaalissa asennossaan.
  Onpas jännää odotella ensimmäisiä kuvia vauvahauvasta ja kuulla millä nimellä ihanaista kutsutaan. Typy ei varmaan vielä osaa arvata saavansa lajitoveriseuraa ; )
  Iloista pääsiäisen aikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos teille molemmille meidän tsemppauksesta tämän loputtomalta tuntuneen korvahomman osalta!

   Typy ei tosiaan taida vielä hoksata, mikä sitä odottaa. Ollaan kyllä kerrottu, että kaveri on tulossa. Toivottavasti Typy ottaa tulevan ilolla vastaan.

   Iloista pääsiäistä myös teille toivottelee tervekorvainen Typy ja kaksijalkaiset

   Poista
 3. JIPPIII!!! :) :) Tuo olj sittä jo ilonen uutinen että korvat on kunnossa. Kyllä tuuletettaan tiälläe sitä.
  Eekö muka oes ollunna Mimmi hyvä nimi sille pikkutytölle ?? :D
  Jännityksellä nyt ootellaan mikä tulloo nimeks.
  Paljo on mukavija juttuja sielä tiijjossa. Neon toellaa aarinkona jos ee tuo taevaankappale oo näkyvissä :)
  Mukavata loppuviikkoo ja piäsijjäesen ootusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirmuisen hyvä uutinen tämä korvajuttu oli. Vihdoinkin Typyn rääkkääminen kaikenlaisilla hoitotoimenpiteillä sekä lääkärireissuilla on ohi. Lämpimät kiitokset sinulle ja äetillesi, että olette olleet hengessä mukana!

   Mimmi oli minun nimilistallani mutta ei yltänyt kahden parhaan joukkoon. Isännän mielestä löytyi parempiakin vaihtoehtoja ja ihan hyvä nimi mielestämme keksittiin.

   Mukavaa pääsiäisen aikaa teille! Toivottavasti se aurinko nyt alkaisi näyttäytymään. Typy lähettää ihanalle Iivarille kiitosmuiskuja!

   Typyn emäntä

   Poista
 4. Hyviä ja ilosia uutisia teijän ploki pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilo kirjoittaa mukavia ja hyviä uutisia!

   Typyn emäntä

   Poista
 5. Hienoja uutisia moninkerroin, hyvä alku huhtikuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, Sylvi. Ei olisi paremmin voinut huhtikuu alkaa. Olen niin onnellinen, että Typyn korvat saatiin vihdoinkin kuntoon.

   Typyn emäntä

   Poista
 6. Hyvä Typy, että korvasi ovat nyt kunnossa! Ikäviä tuollaiset pitkät vaivat.
  Ja kyllä se isäntäväen sänky on paras nukkumapaikka. Siellä meikäpoikakin yönsä viettää.
  Mukavaa pääsiäistä toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvat on nyt kunnossa ja se on parhautta se!

   Typy taitaa usein ajatella, että meidän sänky on hänen sänkynsä. Niin rehvakkaasti se sänkymme valtaa. Mutta minä en useinkaan raaski häätää pitkäkoipea pois sillä Typy näyttää niin onnelliselta, kun saa pötköttää peitoissamme.

   Iloista pääsiäistä myös teille!


   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.