tiistai 19. toukokuuta 2015

Hyvä alku

Hippu täytti tänään yhdeksän viikkoa ja on kotiutunut meille loistavasti. Ikävää ei juurikaan ole itketty ja jos itku pääsee, otamme pikkuisen syliin. Lyhyen rapsuttelutuokion jälkeen Hippu on jo täysin rauhoittunut. Typsy on päivä päivältä yhä paremmin hyväksynyt tämän uuden tilanteen. Ihan liki se ei vielä huoli Hippua mutta muuten Typy on suorastaan ihmeellisen kärsivällinen pentua kohtaan. Välillä toki pitää ilmoittaa, että kuka on kuka...Meidän uusi perheenjäsen on iloinen, reipas ja vauhdikas kaveri. Se ei vierasta ketään ja suhtautuu moniin asioihin rohkein mielin. Hippua on ehtinyt jo meidän lähisukulaiset käydä moikkaamassa (isäni ja hänen vaimonsa Hippu tapaa kesäkuussa) ja tälle alkaneellekin viikolle on vieraita tiedossa. Luin jostain koirakirjasta, että ainakin ensimmäinen viikko tulisi pennun kanssa olla vain oman perheen kesken. Kaksi koiraa kasvattaneina ja maalaisjärkisinä ihmisinä totesimme isännän kanssa, että Hippua saa tulla katsomaan, kun ollaan pari päivää kotiuduttu. Eikä Hipun kohdalla ole ollut ongelmia. Se hoksaa jo, ketkä sen omaa laumaa ovat. Fiksu tyttö!

"Koskahan tuo Typy ottaa viereen..."

12 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar19. toukokuuta 2015 klo 19.43

  Voi mikä ihana kuva tuo alimmainen varsinkin. Hippu on tosi suloinen pentu! Kyllä Typystä ja Hipusta tulee mainio pari, kunhan Hippu vähän kasvaa. Typy vielä kouluttaa pentua, mutta pian Hippu on jo täysoppinut Typynkin mielestä ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, alokasaika on vielä meneillään. Mutta Typyn koulutuksessa Hipusta tulee mallikansalainen. Luulen, että tämä vauva-aika onkin sellaista hämmentävää ja ehkä rasittavaakin Typyn mielestä. Kun Hippu kasvaa, löytyy yhteistä puuhaa jo mukavasti.

   Aurinkoista loppuviikkoa teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Kylläpä seon Hippu sittä pikkunen Typyn rinnalla :) Ja nii on mahottoman sulonen <3 Siitä se yhteeselo lähtöö mänemmään. Pusuja molemmille kaaniille tytöelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos muiskuista, jotka on välitetty meidän neideille!

   Typy näyttää jättiläiseltä Hipun rinnalla ja valokuvista kokoeroa ei ihan realistisesti edes näe. Mutta sievähän se on, meidän Hippu, kuten myös Typy.

   Mukavaa viikon jatkoa teille äetin kanssa!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Kyllä on uusi tulokas kovin söpö ja pieni :) Onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hienosti on alkanut sujumaan tämä yhteiselo, tästä on hyvä jatkaa. Leppoisaa viikon jatkoa kollegalle toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 4. Hinasto teillä menee! Hippu, kyä Typy sut kohta viekkuun ottaa, ole ihan luattavaisin miälin. Muiskut molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt kiittävät muiskuista ja lähettävät samanmoisia takaisin teille päin, Myrsky ja Tuisku!

   Luulen, että ensi viikolla Typy jo huilailee Hippu kainalossa. Annamme ajan siis kulua, hienosti tämä homma on käynnistynyt.

   Typyn emäntä

   Poista
 5. On se vaan niin söpö tyttö tuo Hippu. Kyllä minä uskon, että kohta Typy ja Hippu jo ovat parhaita kavereita. Eihän tuollaista söpöläistä voi kauan etäällä pitää. Vaikka olishan se tuskaa, jos kaikki ihailisi vaan Hippua eikä kukaan huomaisi Typyä enää. Toivottavasti vieraat muistavat myös sinut! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä meille kotiväelle että vieraille Typy on se ykkönen. Sitä moikataan aina ensin ja tuliaisherkut se saa nauttia ensin. On selvää että Hipulle tehdään jo alusta pitäen selväksi arvojärjestys, myös meidän ihmisten toimesta. Näin tehtiin silloinkin kun Typy tuli Pimun kaveriksi. Pimu oli aina ensin. Typsy on saanut vähintäänkin yhtä paljon rapsutuksia ja huomiota kuin ennen Hipun tuloa, joten ei sitä ole unohdettu 😀

   Aurinkoista viikonvaihdetta teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 6. Voi huokaus tota pientä, viatonta nassua ja massua <3
  Kunhan pääsevät Typyn kanssa leikin makuun, teillä on matot rullalla ja koirilla ennen kaikkea kivaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, Mai. Uskon, että kun Hippu tuosta kasvaa, alkaa yhteiset leikit Typyn kanssa. Ja se vahvistaa kaverisuhdetta entisestään. Alkumerkit yhteisistä riehumisista on nähty.

   Artulle muiskuterkut meidän tytöiltä ja leppoisaa alkavaa uutta viikkoa!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.