perjantai 17. kesäkuuta 2016

Pellossa eläneet biigelit

Harmaaksi on täällä etelässä vetänyt. Sade ropisee ja välillä sitä tulee kaatamalla. Minulle tuo riittäisi jo. Missä on se aurinko ja helle... tai edes pelkkä aurinko. Juhannustakaan ei kuulemma vielä uskalleta povata, että miltä sää näyttää. Ei kannatakaan. Tänään jos luvataan pyhiksi aurinkoa, korjataan huomenna tieto sateeksi.

Petikaverukset Puulalla.


Kuluneella viikolla piipahdin Tallinnassa ja ei tätäkään reissua tehty ilman tuliaisostoksia. Isännälle suklaata ja isokorville kanaherkkuja. Lisäksi en voinut olla ostamatta Hipsukalle lelua, pöllöä. Tuo pöllö on jo kolmas laatuaan. Kaksi aiemmin hankittua, täysin samanlaista huuhkajaa, on jo kuopattu kaatopaikalle.

Näin se pari viikkoa yksinoloa on hujahtanut, ilman muuta laumaa. Toki treffasimme viikko sitten Haukivuorella. Hyvin on pärjätty sekä Puulalla että täällä kaupungissa. Olen iloinnut, että Typsykkä ja Hippa ovat päässeet viettämään vapaata mökkielämää viimeiset kaksi viikkoa. Eläneet kuin pellossa, sanoo sanonta. Kyllä se nämä kaupunkiolot ja remmikävelyt voittaa. Isäntä on saanut puuhailla mieliharrastuksensa puutöiden parissa. Työasiat ovat kuulemma unohtuneet täysin. Minäkin hyppään tänään taas linjuriautoon ja matkustan nelostietä pitkin kohti Puulan rantoja. Sitten on meidän poppoo taas kasassa!

4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar17. kesäkuuta 2016 klo 16.59

  Hienosti on asiat teillä kaikilla. Kunpa nyt sää suosisi mökkeilyänne. Kuvasta näkyy, että isokorvat ovat onnellisia ja rentoja koiruleita. Erittäin mukavaa viikonloppua teille kaikille.

  VastaaPoista
 2. Oikein touhukasta ja ilosta lomaa teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Pellossa eläminen on joskus mahottoman mukavata :) Ilosta lommoo kaekille, tytöt on varmaan sielä tuas innossasa ku emäntähhii tulloo sakkiin. On laama koossa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille kamuille kommenteistanne. Viikonloppu pideltiin sadetta mutta mukavaa oli olla taas yhdessä. Aurinkoista juhannusviikkoa teille kaikille toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.