keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Superhieno

Superhienohan se on. Nimittäin mökin uusi terassi portaineen. Lisätilaakin tuli hieman ja tukevissa portaissa huonompikinttuinenkin pääsee nyt turvallisesti askeltamaan. Ison työn isäntä oli tehnyt ja voin vain kadehtia tuollaisia kädentaitoja. Itse olen tumpelo. Napin osaan ommella ja naulan hakata. Siihen se jää.

Viikonloppu Kangasniemellä oli hyvin sateinen ja tuulinen. Vakiohommat hoidettiin eli kannettiin puita ja vettä, lämmitettiin saunaa ja mökkiä. Lisäksi tyhjennettiin huussi ja siivosin aitan. Typsyä ja Hippulia sade ei haitannut ja ne hölkkäsivät peräkanaa pitkin metsämaita. Harmittaa, että en edelleenkään mennyt uimaan vaikka vesi oli 14-asteista. Järvi tuntui vaan niin tolkuttoman kylmältä. Typy kantaa kunnialla uimamaisteribeaglen arvonimeä ja kävi Puulassa useamman kerran.

Aloitan kesälomani parin viikon päästä. Sitä ennen lähdemme perinteitä noudatellen viettämään juhannusta Kotkaan. Lisäksi piipahdan Puulalla yhdessä ystävieni kanssa. Tämäkin tyttöjen viikonloppu Kangasniemellä on jo perinne. Lampaat ovat saapuneet kotimme lähistöllä olevaan aitaukseen ja Hippi tekee niiden kanssa uteliaasti tuttavuutta. Typsykkä ei määkivistä kavereista ole kiinnostunut. Enemmän uimamaisterin nenä haistelee ympäristön mielenkiintoisia hajuja, joita aitauksesta leviää. Mutta lomaa siis odotellen siirrämme jo ajatuksia kesän juhlaan Suuri-Mustassa.

1 kommentti:

  1. Mukavaa juhannusta koko porukalle! Minäkään en ole vielä käynyt uimassa ja Ekahan ei veteen mene kuin vahingossa. Ensimmäinen lomaviikko on menossa ja kolme vielä jäljellä. Juhannus mökillä, ensi viikolla esikoinen takaisin Kainuuseen ja seuraavalla viikolla miehen kanssa Oulun seudulle. Kiirettä tuntuu riittävän lomalla riittävän, vaikka odotin ihan hiljaista lomaa.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.