lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mökistä toiseen

Lomapäivämme jatkavat kulkuaan. Olemme palanneet Virosta koti-Suomeen ja saapuneet Haukivuoren kautta Kangasniemelle. 


Yllä olevassa kuvassa isokorvat poseeraavat Tartossa paikallisen taiteen äärellä. Meidän reissumme naapurimaahan sujui mukavasti. Laivassa matkusti reippaat ja rauhalliset biiglet, joten kyseistä menopeliä voimme jatkossakin käyttää. Eläintohtorilla saimme ripeää ja asiantuntevaa palvelua. Typyn ja Hipun passit tulivat ajantasalle ekinokokkilääkityksen osalta. Mökkiin totuimme vaikka se pettymys olikin. Etelä-Virossa on runsaasti hienoa nähtävää, joten sinne voidaan joskus palata. 

Täällä Puulan rannalla vietämme lomamme loput. Parhaillaan meillä on vieraita Keravalta ja poikakolmikolla on riittänyt hauskaa Typsykän ja Hippalaisen kanssa. Ensi viikolla meitä tulee tervehtimään anoppini ja appiukkoni. On kivaa, että meitä käydään täällä metsän keskellä moikkaamassa. 

Eilen keräsin kesän ensimmäiset kanttarellit ja niistä tehdään tänään kastike. Tukkakoskelolla on liuta poikasia. Typy ja Hippu iloitsevat vapaudesta ja syövät mustikoita suoraan varvuista. Ihanaa olla taas täällä! 

8 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar23. heinäkuuta 2016 klo 20.49

  Hienoa lukea teidän lomailustanne. Vaikuttaa tosi hienolta lomalta kaikkien osalta. Mukavaa jatkoa kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva loma meillä on ollut vaikka Viron reissussa ei kaikki mennyt ihan putkeen. Mutta oppia ikä kaikki... Aurinkoista alkanutta viikkoa teille! Täällä Etelä-Savossa on helle.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa lomanne. Myös meillä Eka on syönyt mustikoita suoraan varvuista. Taitavat koirat tykätä mustikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kaikki koirat ovat tykänneet mustikoista ja myös vadelmista sekä metsämansikoista. Vadelmia ne eivät osaa itse poimia suuhunsa, joten siinä pitää kaksijalkaisten auttaa.

   Lämmintä ja leppoisaa viikkoa teille ja ihanalle Ekalle paljon terveisiä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Mahtava loma! Taetaa se oma mökki olla kuitennii paras paekka mualimassa lommaeluun :)
  Ilosija lomapäevijä koko porukalle! Ilimoessa ee aenakkaa oo moettimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä me ei olla totuttu vieraisiin ja vieraiden mökkeihin. Kyllähän tämä Puulan mökki on parhautta. Ja äitini antaa meidän oleilla täällä niin runsaasti kuin haluamme. Se on hieno homma.

   Nyt on kuuma! Hellettä ihan. Ampiaisia on vaan kovasti. Typyä sekä minua pisti eilen amppari. Typy sai kyytabletin ja tokeni kyllä hyökkäyksestä hyvin.

   Lämmintä ja mukavaa viikon jatkoa! Muiskuja Typyltä ja Hipulta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Hienoilta kuulostavat lomareissut, ulkomaillekin pääsitte. Mutta mökkielämä taitaa kuitenkin olla sitä parasta lomailua... Mukavaa loppukesää teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Kyllä vaan, mökkeily täällä Puulan rannoilla on paras tapa viettää lomaa. Säätkin ovat toistaiseksi suosineet. Toivotamme sinulle Sylvi leppoisaa kesän jatkoa! Otahan rennosti niin jaksat taas syksyllä lukukoirailla!

  Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.