sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ulkomaille

Nyt olemme koko sakki lomalla! Vielä alkuviikon pakersin konttorilla mutta keskiviikkona pistin koneen ja puhelimen kaappiin. Työpöytää ei tuon kummemmin tarvitse siivota ennen lomalaitumille siirtymistä. Olemme avokonttorissa, jossa ei myöskään kenelläkään ole nimettyjä omia pöytiä ja paikkoja. Ei edes pääpomolla. Onhan tuo aika modernia, kaiketi. Itse en osaisi enää kuvitella ikiomaa työpistettä, saatika omaa huonetta. Mutta ymmärrän toki, että kaikki eivät tuosta systeemistä tykkää. Eikä useat työtehtävät edes luonnistuisi tuollaisissa tiloissa.

Ensi sunnuntaina katselemme järvimaisemia mökkiterassilla Virossa, Võrun kaupungissa. Pakkaamme alkavalla viikolla kapsäkit autoon ja suuntaamme kohti Helsingin Länsisatamaa. Merimatkan jälkeen huristelemme Tallinnasta kohti Tarttoa ja Võrua. Olemme vuokranneet viikoksi mökin, johon myös koirat ovat tervetulleita. Edessämme on Typyn ja Hipun ihkaensimmäinen ulkomaan reissu. Laivasta olemme varanneet hytin mennen tullen ja uskon, että reissu sujuu mutkattomasti. Autossahan meidän likat ovat tottuneet matkustamaan. Passit on hankittu ja muihinkin koiran kanssa matkustettaessa huomioitaviin asioihin on perehdytty.

Jännittääkö minua? Kyllä, joo, aivan varmasti. Emme ole koskaan vuokranneet mökkiä ja nyt vielä naapurimaasta. Lisäksi lähdemme sinne yhdessä biiglejen kanssa. Mutta meille tulee varmasti mainio reissu ja mukaan kertyy paljon uusia kokemuksia sekä muistoja. Mitä kaikkea tapahtuikaan, siitä lisää kotiin palattuamme!

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahottoman mukavalle :) Oekeen ilosta ja rentoottavvoo lommoo teelle kaekille sielä ulukomaella! Mielenkiinnolla ootellaan sittä lomakuulumisija :)

  VastaaPoista
 2. Párek ja Palvelijatar12. heinäkuuta 2016 klo 6.48

  Huikean upeaa merimatkaa ja mökkeilyä ulkomailla! Hyvin kaikki sujuu ja jälkeenpäin on paljon muisteltavaa. Aurinko kanssanne kamut!

  VastaaPoista
 3. Kun menette Võruun asti, niin Munamäellä käytte varmasti, mutta poiketkaa myös Räpinassa, joka on pieni viehättävä kaupunki. Siellä on Viron merkittävin puutarha-alan oppilaitos, jonka puisto on näkemisen arvoinen (jos rahat ovat riittäneet sen ylläpitoon.
  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.