keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kiirettä Keravalla

Meillä tai ainakin isokorvilla oli varsin vauhdikasta viikonloppuna, kun kävimme lastenhoitokeikalla Keravalla. Poikakolmikko piti Typsyn ja Hilpurin kiireisenä koko perjantai-illan ja lauantainakin touhuamista vielä riitti. Lauantai-iltana meillä makasikin kotisohvalla kaksi väsynyttä mutta tyytyväistä biigletyttöstä.

Oli eri hauska juttu vierailla pitkästä aikaa poikien luona! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olimme yökylässä keravalaisten uudessa kodissa. Kyllä omakotitalo on kätevä juttu meille koira-ihmisille. Etenkin, kun Hippulaista piti aamuneljältä kiikuttaa pissille. Heitin takin niskaan ja kengät jalkaan, siinä ei yöpaidan päälle sen kummempia varustuksia tarvinnut laittaa. Toista se on lähiön keskellä kerrostalossa...

"Täällä yläkerrassa sijaitsee keittiö. Meistä se on kaikkien
talojen paras paikka."
Olemme Typyn kanssa ahkeroineet tällä viikolla lukukoirahommissa. Joulukuun puoliväliin on kalenteroitu vielä kaksi keikkaa, jonka jälkeen Typsykkä siirtyy hyvin ansaitulle joululomalle. Naapurilähiön kirjastossa on ollut kuuntelijoiden suhteen melko hiljainen syksy. Onneksi rapsuttelijoita on kuitenkin riittänyt. Se on Typystä varmasti vähintäänkin yhtä tärkeää kuin lukijat.

Marraskuu lähenee loppuaan ja ensi sunnuntaina vietämme ensimmäistä adventtia. Leppoisaa joulun odotusta kaikille meidän kamuille! Olen yrittänyt miettiä pääni puhki, mitä kivaa käärisimme karvakaksikolle joulupaketteihin. Pari ajatusta jo kytee. Mutta ennen aatto-iltaa vietetään vielä pikkujoulua, muistellaan Pimua, lukukoiraillaan, käydään joulukonsertissa ja vietämme Typyn ja Hipun kanssa tyttöjen kotiviikonloppua.    

6 kommenttia:

 1. Eri kiva reissu teillä, joo. Onks Hilpuri piänempi ku Typsykkä? Niin tai näin, niin muiskuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu on siro pieni tyttönen. On siis Typsyä pienempi, painoeroa on noin neljä kiloa. Korkeudessakin Hilpuri vähän häviää Typylle. Ollaan isännän kanssa tuumattu, että Hippu on melko samankaltainen ruumiinrakenteeltaan kuin meidän rakas Pimu oli.

   Hauska reissu oli, tytöt tykkää kovasti kun pojat leikkii niiden kanssa.

   Muiskuset myös teille tuulisille pojille! Terveisin Typy ja Hippu (+ niiden emäntä)

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar24. marraskuuta 2016 klo 2.41

  On siellä koiruuksilla ollut vilkasta, kun peräti kolme poikaa oli leikittäjinä! Ei ihme,että uni kotona maittoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutuksia, silittelyä, halauksia, leikkimistä ja riehumista. Näin pojat meidän isokorvia hemmottelee ja kaikilla on hauska meno!

   Leppoisaa loppuviikkoa teille Párekin kanssa toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 3. Ohanne puolesa omassa mökissä asumisella. Jos on haettasahhii.Niinku justiisa lumj´työt talavella joeta ee kaapunnissa tarvihe tehä.
  Ompa haaska viikolloppu ollunna sielä kaekilla :) Marraskuu alakaa olla paketissa kohta.Mitteehän mukavata tuopi joolukuu tullessasa,muutae ku sen joolun... Ilosta loppuviikkoo sinne ja muiskuja tytöelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä valitsisin oman torpan kerrostalon sijaan. Lottovoittoa siis odotellessa... onneksi on se Puulan mökki, jossa voidaan olla vapaasti.

   Vettä sataa ja on pimeän harmaata... toivottavasti teillä siellä on vielä lunta. Ja toivotaan, että sitä tulisi taas tänne eteläänkin. Ainakin jouluksi. Se olisi mukavaa. Iloista viikonvaihdetta teille toivottelemme Typyn ja Hipun kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.