tiistai 17. tammikuuta 2017

Kolmisin katsellen

Typyllä loppuu joululoma ja tällä viikolla suuntaamme taas kirjastoon lukukoirailemaan. Kuunteluhommia tehdään toukokuun puoliväliin saakka ja niitä tuleekin loppukuusta täyteen jo kolme vuotta. Tammikuussa 2014 aloitimme tämän mainion harrastuksen ja olen äärimmäisen ylpeä meidän Typsykästä, joko on suoriutunut kuuntelureissuista vallan upeasti. Hienoa Typy!

"Katsellaan Hipsun kanssa telkkaria. Sieltä tulee
ohjelma orangeista."

Hilpurilla hormonit jyllää. Lauantaina se alkoi itkemään, koska siihen sattui. Annoimme pikkuneidille särkylääkettä ja se näyttikin rauhoittavan Hippua. Kai koirilla voi samalla tavoin olla vatsakipuja tms. kuten ihmisilläkin. Kurjaa on sekä koira- että ihmistytöillä... Päätimme, että tämä on Hipin viimeinen juoksu. Se leikataan, koska emme aio tehdä siitä äitiä. Tyyperiä en halua enää yhtään leikeltävän ja kursittavan ellei jotain terveyshuolia ilmene.

Isäntä haikailee hiihtoladuille mutta työt pitävät hänet hyvin kiireisenä seuraavat pari viikkoa. Otan siis päävastuun isokorvien päivittäisistä ulkoiluista. Se ei tuota ongelmia, koska oma työni ei ole kovin kelloon sidottua. Lenkkeilyn ja töiden ohessa jää myös aikaa jatkaa Nuori Morse- ja George Gentlyn tutkimukset-maratonia, jotka löytyvät tallennettuina meidän digiboksilta. Saankohan meidän tyttösistä katselukaverin...

7 kommenttia:

 1. Ihania tv:n katsojia nuo teidän tytöt. Meillä Eka katselee vain jos kuulee haukkua ja silloinkin juoksee ensin ovelle. Nuo samat sarjat minullakin on talletettuna. Pitäisi vain ehtiä niitä katsella.
  Voi kurja, että noin kovat vaivat voi olla tyttökoirillakin. Ei ole helppoa olla naispuolinen. Tuo oli oikeasti kyllä yksi syy, miksi minä sitten kun koiran ottamisesta alettiin puhua olin ehdottomasti poikakoiran kannalla. Sen kanssa taistellaan vaan tyttöjen tuoksujen lähellä. Onneksi Eka ei enää

  VastaaPoista
 2. Voi anteeksi, kirjoitan pojan koneella ilman erillistä hiirtä ja koneen hiiri temppuilee. Siis piti vielä jatkaa, että onneksi Eka ei enää kotona muista, että niitä tuoksuja oli ulkona eikä tarvitse täällä sitten ulvoa.
  Pikaista helpotusta Hipsulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tyttökoirien kanssa tämä juoksu-asia on vähän vaivalloista. Etenkin, kun meidän tytöt eivät pidä housuja (Typy joten kuten). Kahden koiran kanssa juoksuja on vieläpä ainakin kaksi kertaa vuodessa. Minua kun eniten häiritsee tämä sotku ja siivo vaikka en siisteyshullu olekaan.

   Jotkut pojat menevät ihan sekaisin narttujen juoksuista. Meidän rapussa asui aikoinaan eräs koiraherra, joka Pimun juoksujen aikaan omistajan mukaan "lauloi" kaiket päivät. Ja niin se kyllä tekikin. Onneksi naapurit eivät hermostuneet, ajatellen sen koiraherran omistajaa.

   Isot terkut Ekalle meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar17. tammikuuta 2017 klo 22.51

  Varmaan ihan järkevää leikkauttaa Hippu. Sen jälkeen on suojassa myös aika yleiseltä 'märkäkohdulta', joka vaivaa ikääntyviä narttuja. Ollaan tänä vuonna tavattu pari siitä vaivasta kärsinyttä keski-ikäistä narttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, tuo märkäkohtu on vaarallinen asia. Se tulee nopeasti ja vaatii välitöntä hoitoa. Typyllekin leikkaus olisi tuossa mielessä paikallaan mutta jätämme sen nyt toistaiseksi rauhaan leikkauksilta. Hippu leikataan, se on nyt 100% päätetty.

   Muiskut Párekille meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Onse vuan hankalata olla tyttö, jos on poekahhii. Onneks on viisaat liäkärit keksinnä helepotusta nuihi hormoonj´myrskyihi kummallehhii.
  Sielä on ihanat telekkarin kahtelukaverit :) Pusuja kummallehhii! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsulla on kroppa sekaisin noista juoksuista. Vatsa reistailee ja täytyy tarkkailla tilannetta. Kyllä biigletyttöä nyt tosiaan koitellaan.

   Saan tosiaan joskus telkkariseuraa meidän likoista. Hipsu on innokkaampi telkkarin seuraaja kuin Typy. Mutta jos tv:stä kuuluu koiran haukuntaa, Typykin valpastuu välittömästi.

   Muiskuterkkuja Typyltä ja Hipulta sekä mukavaa loppuviikkoa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.