keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Mainiota vuoden 2017 jatkoa!

Ensi alkuun toivotan koko meidän jengin puolesta terveyttä, iloa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle.

Viskasimme eilen joulukuusen ulos, sillä se varisti neulasia niin kamalan paljon. Hippu halusi avustaa isäntää kuusen poisheitossa. Se työnsi kuonoaan kuusen alle, kun isäntä ruuvasi puuta irti jalustasta. Hippuli ajatteli kaiketi hampaillaan jelpata ruuvien väännössä. Ei se oikein onnistunut. Typy katseli sohvalta käsin riiviön puuhia. Se ehkä pohti, miten pikkusisko jaksaa olla niin kiinnostunut jostakin piikkisestä puusta. Onhan noita kuusia metsät täynnä, etenkin Puulalla.

Kävimme viikonloppuna pitkästä aikaa
Rajasaaressa. Hippu ihmetteli
kyhmyjoutsenia.

Otimme tämän alkaneen vuoden vastaan hilpeän iloisissa tunnelmissa. Vakiovierasjoukolla kilisteltiin maljoja, syötiin hyvin ja katsottiin parvekkeeltamme ympäristön ilotulituksia. Meidän tytöt eivät pelkää paukkuja ja pommeja. Joten meillä uudenvuoden vietot eivät aiheuta koirien suhteen mitään erityisjärjestelyjä. Ilta kiiti niin nopeasti aamun pikkutunneille, että tinat jäivät tällä kertaa valamatta. Ensi kerralla sitten. Seuraavana päivänä olimme väsyneitä mutta onnellisia, me kaikki neljä. Ja totesin, että huushollimme järkevin ostos on ollut astianpesukone. Sen hoksaa, kun on edellisiltana kestinnyt vähän isompaa sakkia.

Tulihan se talvi tänne eteläänkin. Sääennusteiden mukaan pakkaset kiristyvät hurjiin lukemiin loppuviikolla. Mutta emme valita, sillä kyllä tämä kirkkaasti vesikurakelit voittaa. Typy ja Hippu ovat haltioissaan lumesta ja hankikieriminen on niiden lempiharrastuksia. Nietoksista otetaankin ilo irti tulevina päivinä. Lumista ja leppoisaa Loppiaista!

6 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar4. tammikuuta 2017 klo 20.54

  Onpa hienoa, ettei tytsyjä pelota eikä häiritse rakettien pauke ja suhina! Meilläkin meni hyvin, ei tullut sohvan alla vietettyä aikaa, kun oli kiire vinguttaa piikkipalloa ;) Erinomaisen hauskaa jatkoa teille tälle vuodelle (ja seuraavillekin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että teilläkin sujui vuoden vaihtuminen mukavasti. Piikkipallo kuullostaa hauskalta. Hienoa vuotta 2017 teille toivottaa Typsy, Hipsu ja emäntä

   Poista
 2. Pitäkäähän ittene lämpösinä ja terveinä, Tytöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palttoot päälle ja lumeen mylläämään niin pysyy pakkaslenkeillä lämpimänä! Reipasta vuotta 2017 ja muiskusia teille Typyltä ja Hipulta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Meeltä lähti kuusj tänäuamuna.Ja nyt sittä ihankohta arkeen palataan. Oekeen ihanata vuuen alakuva sinne ja koettoohan tytöt pysyvä sulana ja lämpimänä! <3 Lie niät teellähhii pakkasta omikstarpeiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kovat pakkaset poissa mutta onneksi lunta riittää sopivan mukavasti. Jouluvalot pakkaan huomenna pois, ne saavat vielä tänään palaa.

   Mahtavan mukavaa vuoden jatkoa sinulle valtakunnan vilosovi Iivarille toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.