torstai 12. tammikuuta 2017

Tovereista parhaat

Paukkupakkaset loppuivat ja keli täällä etelässä muuttui sohjoksi. Alkoi vähän harmittamaan. Taasko kuraa ja vettä... onneksi mittari on jälleen kääntynyt pakkasen puolelle. Typsykästä ja Hippasesta on hauskaa kipittää hangella ja heittää itsensä välillä selälleen. Lumi on iloinen juttu. Ja myös se, ettei joka lenkin jälkeen joudu suihkuun.

Hipulla alkoi juoksu ja se on ollut tavallista väsyneempi. Luulen sen johtuvan tuosta juoksusta. Koska olen itsekin sairastellut menneinä päivinä, makasimme alkuviikolla Hilpurin kanssa sohvalla tuntikausia. Typy liittyi seuraamme. Tyyperi on hyvin viisas ja se aisti meidän "potilaiden" olotilan. Ymmärsi ja oli myötätuntoinen. Vaikka oloni oli välillä varsin tuskaisa, mielialani pysyi korkealla. Parempia potilas-ja lohduttajatovereita, kuin nämä meidän karvanaamat ovat, saa hakea.

Lomat ja pyhät ovat nyt taaksejääneitä. Työ lohkaisee päivistä ison osan ajasta mutta vapaatakin toki on. Se on laatuaikaa, joka pyhitetään Typylle ja Hipulle, kaikelle mukavalle, ystäville ja harrastuksille. Näin siis taivallamme eteenpäin talvea, kohti kevättä.

8 kommenttia:

 1. Lumi ON iloinen juttu, olemme samaa mieltä kanssanne, Tyttöset. Parannelkaa toisianne ja tulkaa pian terveeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöllä satoi lisää lunta. Sohjoista se on, kun ei ole pakkasta. Mutta kyllä siitä ilo saadaan irti! Reipasta ja touhukasta viikonloppua teille, pojat toivottaa Typy, Hippu ja taas terveen kirjoissa oleva emäntä

   Poista
 2. Lumi on jees-juttu ja oikea talvi ihan kiva. Mutta tämä pimeys vie kaiken energian ihmiseltä. Se on ihan nuutunut.
  Toivottavasti teillä voidaan pian paljon paremmin ja loppuviikosta tulee oikein hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tässä ollaan jo paremmassa kunnossa. Lunta saatiin lisää ja siitä riittää varmasti iloa viikonloppuna. Lisäksi se tuo vähän valoa tähän pimeään aikaan, joka toden totta vie kyllä energiaa ihan liikaakin.

   Leppoisaa viikonloppua teille toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 3. Lumi ja pikku pakkaset ovat kivoja mutta ne muutamat kovat pakkaspäivät olivat hieman liikaa beaglevauvallemme. Ulos ei suostuttu kuin sylissä. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beaglevauvat ei tosiaan kestä kovia pakkasia. Meidän Pimu tuli aikoinaan meille tammikuussa keskelle todella kovaa talvea. Samoin kävi Typyn kanssa, joka tuli meille joulun alla. Hippu onkin sitten kevätvauva. Mutta ei nämä aikuisetkaan biigelit pysty kovissa pakkasissa kauaa olemaan, alkaa kintut jäätyä.

   Mukavan hauskaa viikonloppua teille pikkuisen kanssa toivottaa jo vähän isommat Typy ja Hippu sekä emäntä

   Poista
 4. Kyllä seon nii ettee nelj´jalakasta ystävätä parempata voe olla :) Vaekkee huonoja oo kaks´jalakasetkaa.
  Lumj on talavessa parasta, pakkanen tuas ee. Naatitaan siitä sillonku sitä on :) Oekeen mukavata viikolloppuva sinne teelle ja muiskuja tytöelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaksijalkaisetkin ystävät ovat parhaus! Mutta parempaa sairastamisseuraa en kyllä osaa sanoa kuin te karvaiset kaverit. Johan siinä saa parantavia hyvän mielen säteitä, kun pötköttelee teidän nelijalkaisten keskellä.

   Lunta tuli viime yönä reippaasti ja tänäänkin on jotakin sohjoa satanut. Hipun juoksun takia ei päästä koirapuistoon mylläämään mutta pelloilla pitkässä narussa voi kyllä juosta kirmata. Iloisen mukavaa viikonloppua myös teille ja meidän likoilta muiskuja sinulle Iivari!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.