lauantai 4. helmikuuta 2017

Luontolauantai

Heissuli vei! Tultiin toivottamaan letkeän leppoisaa helmikuista viikonloppua kaikille teille kamuillemme. 


Me ei enää "juosta", joten ollaan päästy taas ihmisten sänkyyn köllimään. Ihan huippua! Kuvassa me huilataan, kun vatsojamme täyttää juuri järsityt lampaankorvat. 

Tänään vietetään Talviluonnon päivää. Uutisissa sanottiin, että nyt kannattaa lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan talvisesta luonnosta. Juu, me nautitaan aina luonnosta. Oli talvi tai kesä. Joten emäntä, mennään jo. Ulos ja äkkiä. Jeeee!

Typy ja Hippu

10 kommenttia:

 1. Talavella ulukoelu on mukavata ja kesällähhii. Jos ee tarvihe lähtee laakkoomaan pitkin teitä sinne minnekkä äet haluvvaa :) Oekeen lokosa on teellä tuo viikollopun alotus ollu. Ja lampaankorvat on takkuulla ruunannu koko päevän :) Yhtä mukavata päevee tännäepäevänä ihanuuvvet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaankorvat sekä poronkorvat ovat tyttöjen suurta herkkua. Toki ei ne paistettuja muikkuja tai makkaraa voita. Nyt on kirpeät pakkaset täälläkin päin Suomea. Valitettavasti lähipäivinä tehdään vain lyhyitä lenkkejä mutta kuitenkin usein.

   Letkeän mukavaa viikon jatkoa ja muiskauksia valtakunnan vilosoville, ihanalle Iivarille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Jeee! Ulkoilu ja kaikenlainen reippailu on just sopivaa meille koirille ja tiätty myäs palvelusväelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ainakin emännän pitäisi reippailla huomattavasti enemmän kuin mitä nyt teen. Onneksi on tuo karvakaksikko joka pakkoliikuttaa ettei aivan rapakuntoon pääse.

   Hauskaa viikkoa teille pojat!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Ulkoilu on jess-asia. Paitsi tänään, kun on 15 astetta pakkasta ja tuuleekin vielä.
  Minä niin empatiseeraan teitä tyttökoiria, kun teillä on ne elämää rajoittavat juoksut. Jotkut ovat ihan kipeitäkin juoksujen aikaan. Toisaalta, mikään ei tuoksu niin ihanalle kuin juoksuinen tyttö. No, makkara ehkä, jos ihan rehellisiä ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on myös mittarin mukaan 15,5 astetta pakkasta. Yöllä on kaiketi ollut vieläkin kylmempää. Kalsaa viikkoa tästä on povattu, hui!

   Typy ja Hippu ovat molemmat hiukan kipeitä juoksujen ekalla viikolla. Se ei tosiaan ole kivaa. Olen niin harmissani, kun joutuvat moista kärsimään. Onneksi juoksurumba on nyt taas ohi. Ihailijoita on kyllä piisannut. Kovasti on tyttöjen takapuolet kiinnostaneet.

   Makkaraa ei voita mikään, sanoo Typy. Sen saa mökillä metsästä kotiin, kun pistää grillin tulille.

   Mukavaa ja leppoisaa talvista viikkoa teille sinne Puulan seuduille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Olipa ihanan rentoa viikonlopun viettoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi rento ja mukava viikonloppu meillä oli. Pitää vapaalla kerätä voimia, että jaksaa taas näissä arjen pyörityksissä.

   Muiskuja Ekalle meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Lampaankorvia! Enpä ole niitä maistanutkaan. Täytyy muistaa mennä seuraavalla Musti ja Mirri -reissulla suoraan niiden luo. Kyllä Se sitten vihjeen ymmärtää.
  Oikein hienoa alkanutta viikkoa teille tytöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaankorvat ovat maistamisen arvoisia, sanovat meidän likat. Niitä saa esim. M&M:stä. Poronkorvat ovat myös hyviä.

   Pukeuduhan lämpimästi Párek, kun lähdette Palvelijattaren kanssa ulkoilemaan. Nyt onkin melkoisen kylmää! Täytyy meidän kaksijalkaistenkin pistää lämmin nuttu niskaan.

   Typy ja Hippu lähettävät sinulle muiskuterkkuja. Kivaa viikkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.