perjantai 9. helmikuuta 2018

Kuuleeko kaverit, täällä Typy ja Hippu!

Terve kaikki meidän kamut! Olemme nauttineet talvesta täysin siemauksin. Koirapuistossa juostaan kuin päättömät ja ajetaan toisiamme takaa. Välillä järsitään risuja tai keppejä. Meillä on huisin kivaa yhdessä ja tykätään siitä, ettei joka lenkuran ja ulkoilun jälkeen tarvitse mennä suihkuun.


Meidän emännälle kävi hiukkasen ikävästi, kun se lensi tuossa eräällä päivälenkillä nurin. Ihan pyllähti täysin selälleen pitkin pituuttaan keskelle tietä. Hypittiin emännän päälle, kun se maata rötkötti maassa. Kivaa, että emäntäkin möyhensi lumessa. Ajateltiin, että tämä on joku uusi leikki. Mutta ei se ollut vaikka emäntä alkoikin nauramaan. Hän satutti alaselkänsä ja on kuulemma melkoisen kipeä. Nyt ollaankin tehty lenkit vähän rauhallisemmalla tahdilla, toisin sanoen kävellä löntystellen. 


Mutta eiköhän tuo kaksijalkainen kuntoon saada. Jotakin lääkettä hän joutuu nyt nappailemaan ja liikkeessä pitää pysyä. Se, että jäisi makaamaan, ei kuulemma edistä paranemista. Ja parhaitenhan tuo paranee, kun me pistetään kaikki meidän hoitajan taidot peliin. 

Reipasta menoa ja meininkiä kaikille teille! Viikonloppuna katsotaan isännän kanssa urheilukisoja telkkarista. Ja tietysti ulkoillaan. Emäntä on luvannut meille lauantaiherkuksi poronkorvat. Nam! Ensi viikolla on joku laskiainen sekä ystävänpäivä. Kai me saadaan silloinkin herkkuja, ainakin asiaan kuuluisi...

Typy ja Hippu

8 kommenttia:

 1. Voi että, kävipä teijän äipälle köpösti. Me lähetetään paranmisterkkuja! Liu lau laskiasta, toivotaan liukkautta pulkkamäkeen ja teille pitäviä kelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kolmikko! Selkä reistaa edelleen mutta toivottavasti alkaa pian paranemaan. Laskiaismäki taitaa meidän poppoolta jäädä nyt väliin. Mutta muuten on mukava viikko tulossa!

   Terkkuja meidän tytöiltä teille kaikille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Toivottavasti teidän äipän selkä paranee vauhdikkaasti. Kenkku juttu tuollainen kaatuminen. Siinä voi käydä tosi pahasti. Turvallisia lenkkejä ja iloista tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja juttu joo, kun satutin selkäni. Mutta eipä siinä ehtinyt mitään tehdä, kun jäinen tie heitti minut nurin. Ihan pitkin pituuttani lensin. Onneksi ei käynyt huonommin. Pää ei osunut jäähän.

   Mukavaa laskiaisviikkoa teille ja Párekille isot muiskut meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Kyllä ollaan kuulolla! Ja yhtäpaljo on talavesta naatittu ku työhhii :)
  Vuan jopa harmillista tuo emännän kuatuminen. Toevottavasti suatta kuntoon pikasesti ettee jiä lumj´leekit välliin. Mukavata alakavata viikkoo ja paranemista emännälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari! Toivottavasti selkä paranisi pian. Tuntuu, että on hirmuisen hankalaa toimia mitenkään, kun selkä on kipeä. Se vaikuttaa koko kroppaan.

   Iloista alkanutta viikkoa teille sinne Savoon! Isot muiskuset Typsyltä ja Hilpulta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Ikävä kuulla, että emäntänne lumessa piehtarointi johtikin selkäkipuihin. Pikaista paranemista hänelle ja teille toivomme paljon herkkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti tämä viikko on selän suhteen jo parempi kuin edellinen. Aikamoisen täräyksen se antoi, kun suorilta jaloilta kaaduin jäiseen katuun. Huh!

   Mukavaa viikkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.