perjantai 2. helmikuuta 2018

Paljon porukkaa

Tiistaina aloitimme kevään lukukoirailut naapurilähiössä. Olen mielissäni siitä, että bussimatkat Typsykän kanssa kulkevat niin sujuvasti ja helposti. Typy on helppo matkakaveri vaikka ruuhka-aikaan emme suinkaan voi reissata väljässä tai edes puolitäydessä linjurissa. Porukkaa riittää.Ja porukkaa riitti myös kirjastossa. Vanhoja tuttuja lukijoita kävi parikin kappaletta. Uusia tuttavuuksia tavatttiin myös. Minulta tiedusteltiin, josko laajentaisin reviiriämme ihan toiselle puolen kotikaupunkia. Kiitin kunniasta ja siitä, että Typy olisi niin kovin haluttu muihinkin kirjastoihin. Totesin kuitenkin, että kaksi kirjastoa riittää. Homma ei saa käydä raskaaksi, etenkään Typylle itselleen.

Lumikaaoksesta täällä etelässä on selvitty ehjin nahoin. On kai turha kertoa, miten riemuissaan Hilpu ja Typsy ovat valkeasta maasta. Isännällä oli eilen ollut kova työ saada Hippu pois koira-aitauksesta, kun hän oli vienyt kaksikon aamulenkillä sinne. Hipsuli viihtyisi lumikeleillä tuntikausia puistossa riekkuen. Ja kun Typyn saa houkuteltua meininkiin mukaan, siinä täytyy Hipulle antaa herkkupala jos toinenkin, jotta sen saa remmin päähän kiinni. Voi tuota nuoruuden intoa ja vauhtia!

Toivotan koko meidän poppoon puolesta kaikille PSB:n ystäville mukavaa viikonloppua! Isäntä kaivanee sukset esiin. Minä voisin lähteä vaikkapa pulkkamäkeen yhdessä biiglein kanssa. Löytyisköhän kaupasta pulkkaa, johon mahtuisi kaksi isokorvaista koiraa ja yksi muuten vaan vähän isokokoisempi kaksijalkainen...

4 kommenttia:

 1. Lukukoirailu on arvokasta tyätä! Joo, lumi on hauskaa, Tytöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on riemu juttu ja parhaillaan sitä sataa lisää. Iloista menoa teille tuuliselle kolmikolle!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kyllä seon mukavata ku suapi kaekki nyt talavesta naattija :) Ee tarvihe tyttöenkää sielä kuraveissä liärätä.
  Ja mukavampihan seon työhommiinnii männä lumj´kelillä. Mukavata viikkoo vuan sinne teelle! Toevottavasti lumj´kelit jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on tosiaan ihan mukavasti täällä etelässäkin ja nyt näyttää satelevan lisää. Pakkanen heiluu 10 asteen paikkeilla. Se on ihan hyvä, kylmempää ei tarvitse ollakaan.

   Mukavaa alkaneen viikon jatkoa teille myös. Ja Typy & Hippu lähettävät isot muiskut ihanalle Iivarille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.