keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kylmä viikko päätetään lämpöisesti

Laittoi täällä etelässäkin pakkaslukemat niin koville, että kävimme viime viikolla ostamassa Hipulle oman takin. Hertta-staffin perintötakki oli palvellut hienosti mutta siitä alkoi kuminauhat jo toissatalvena reistailemaan. Viime talvi mentiin Hippulin kanssa ilman nuttua, koska emme etsinnöistä huolimatta löytäneet mieluisaa. Nyt on hankittu hieno takki, jolla kelpaa tällaisilla hurjan kylmillä keleillä talsia. Se on selvää, että lenkkejä on pitänyt takeista huolimatta lyhentää. Biigelien kintut eivät kestä näin vilpoisaa.

"Minulla on päällä Pimun perintöpalttoo. Katsokaa tuon pikkusiskon ilmettä.
Se ei tykkää nutusta yhtään. Sehän inhoaa remmiä, pantaa ja valjaitakin.
Lähtisi mieluiten ulos ihan naturel. Mutta se onnistuu vain Puulalla,
Savonrannassa, Kotkassa ja Haukivuorella."


Huomenna Typsykkä ja Hilpu pääsevät anoppini ja appiukkoni hyvään hoitoon Haagaan. Isäntä suunnistaa viikonlopuksi lahden toiselle puolelle. Minä taas olen saanut kutsun perjantai-illaksi Keravalle. Vaikka aivan mahdottoman rakkaita ja tärkeitä nuo karvatyttömme ovatkin, on joskus paikallaan nauttia koiravapaasta illasta hyvien ystävien mukavassa ja rentouttavassa seurassa. Ja tiedän, että isokorvia lellitään Haagassa enemmän kuin tarpeeksi. Meidän koko jengi saa siis sydämiämme lämmittävän lopun tälle hyvin talviselle viikolle. 

Helmikuu on juossut osuutensa ja lähtöviivalla odottelee maaliskuu. Kevät siintää edessä ja yhä enemmän mietin jo mökille pääsyä. Vaikka meillä on tiedossa eri hauskoja juttuja keväälle, kaikki huipentuu kuitenkin Puulalle ja siihen, kun pääsemme starttaamaan uuden mökkikauden. Toiveet on korkealla, että tämä tapahtuisi vappuna. Pidetään sille siis tassut ja käpälät pystyssä!

6 kommenttia:

 1. On tosiaankin ollut ihan tarpeeksi kylmä. Hyvä on tyttöjenkin nutuissa kulkea, vaikka ei oikein mieluista olisikaan. Palvelijatar sanoo, että koiravapaata on hyvä välillä pitää. Kun Se on liikkeellä ilman minua ihmettelee aina, että ai, nythän on molemmat kädet vapaina. Ihme ettei flexi ole kasvanut eukon käteen kiinni, niin vähän Se ilman koiraa missään liikkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä keleillä on tosiaan pidettävä takki päällä. Eihän se mukava ole mutta ilman sitä ei lenkit olisi 10 minuuttia pidempiä. Ja se ei oikein riitä liikunnaksi meidän tytöille. Viikonloppuna pitäisi kai jo lämmetä. Hyvä niin.

   Pitäkää tekin itsenne lämpiminä, mukavaa loppuviikkoa toivotellen Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. No joo, palttoon on kyl surmeita, mut parempi palttoo päällä ku jäätyä kalikaks, Tytöt. Nättejä ja somia ootte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hurjan kylmää, joten takki on pakollinen varustus. Vaikkei siitä tykätäkään. Hippu on luonnolapsi, menisi ulkona ilman mitään "esteitä".

   Tekin olette koko kolmikko söpöjä, komeita ja kauniita!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Hyvä se takki on kuitenkin olla päällä näillä keleillä, vaikka vähän harmittaisi sellainen päällä tallustella. :) Mukavan kuuloinen viikon lopetus tiedossa teillä kaikilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen samaa mieltä että nyt on takki-aika. Vaikka etenkin Hippu on siitä eri mieltä. Typy kai hoksaa, että palttoo lämmittää. Hipsusta se on riehumisen este.

   Kyllä meillä kaikilla neljällä on varmasti kiva loppuviikko. Sunnuntaina ollaan taas koko kööri koossa!

   Mukavaa talvisen viikon loppua teille toivotellen

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.