keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Hauskoja reissuja ja talvisia iloja

Siitä on jo tovi aikaa, kun Hippuli edellisen kerran lirautti pissit sisälle. Mutta eilen, palattuani töistä kotiin, odotti eteisen matolla märkä yllätys. Hippu makasi sohvan nurkassa nolon näköisenä eikä tullut morjestamaan minua eteiseen. Typsykkä jolkotti minua reippaasti vastaan. En ryhtynyt torumaan Hippua, sillä tiedän, että se tajusi tehneensä väärin. Kyselin Typyltä, että mites tuo kaverisi taas tällä tavalla pöllöili. Typy oli lojaali pikkusiskolle eikä virkannut mitään. Jonkinlaisesta eroahdistuksesta tuo temppu taas kieli.  Hippu on vielä niin vauva.


Hoitoreissu isännän vanhempien luona oli sujunut mainiosti. Kiitos anopilleni yllä olevasta kuvasta. Siinä kaksikko esiintyy pitkän päivälenkin jäljiltä. Typy huilaa jo mutta Hippu haikailee vielä takaisin ulos. Minulla oli hauska ilta Keravalla. Söimme hyvin ja kävimme kuuntelemassa rokkia. Lauantaina sain tytöt takaisin kotiin. Ohjelma noudatteli perjantain kaavaa. Syötiin taas hyvin (pizzaa ja lampaankorvia) ja kuunneltiin musiikkia (euroviisuedustajaa telkkarista). Tietysti myös maata röhnötettiin sohvalla ja odoteltiin isäntää kotiin. Ja isäntähän palasi sunnuntaina onnistuneelta reissultaan. Hänelläkin oli ollut hilpeitä iltoja. 

Pakkaset ovat nyt inhimillisissä lukemissa ja nutut on toistaiseksi laitettu naulaan. Koirakavereita on tullut taas lenkeillä enemmän vastaan, kun voi tehdä pidempiä ulkoiluja. Kotipelloille on vedetty hiihtolatuja, joilla saa sivakoida koiran kera. Emme ole laduille menneet mutta Typy ja Hippu rakastavat kieriä latukoneen tasoittamilla väylillä, joita on tehty latujen viereen. Samalla voi popsia talvista lempiherkkua, rusakon papanoita. Erikoiset talvi-ilot noilla meidän likoilla!

8 kommenttia:

 1. No mutta teillähän onkin ollut kaikilla onnistunutta ja hauskaa ajanviettoa kukin tahoillanne. Nyt on sitten taas mukava olla koolla koko lauman voimin. Mitä pikku lirahduksista, pitäähän se mielipiteensä jotenkin saada esitettyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipulla iski taas eroahdistus. Torstai-illasta lauantaihin se sai suurta huomiota Haagassa. Minä jatkoin lauantaina tyttöjen paapomista aina maanantaihin saakka. Joten tiistaina, kun ne jäivät taas keskenään kotiin, Hipsukka protestoi. Mutta matto on jo pesty ja kuivakin.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Hyvä, että viikonloppu meni mukavasti. :) Ikäviä tuollaiset lirauttelut, mutta eivät ne torumalla parane.
  Rusakonpapanat ovat erityisherkkua täälläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, turha tuota on jälkikäteen Hippua kurmottaa. Tiedän, että se kärsii eroahdistuksesta meihin ihmisiin nähden, kun ollaan oltu tarpeeksi monta päivää 24/7 sen kanssa.

   Papanat ovat kyllä suurta herkkua. En ymmärrä, mikä niissä on niin makoisaa... eikä niitä kesällä syödä vaan ovat puhtaasti talviherkkuja.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Wau! Onpas mukavaa, ku teil kaikilla on ollu ilosia ja onnistuneita reissuja. Ja joo, rusakonpapanat on ny vaan niin hyvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku irtiotto arjesta, ilman isokorvia, tekee hyvää. Vaikka kyllä minä orpona olin, kun perjantaina yömyöhään palasin tyhjään kotiin. Ei isäntää, ei Typsyä, ei Hilpua...

   Täytyy niiden papanoiden olla kyllä vallan herkullisia, kun ne niin hyvin maistuvat meidän kaksikolle. Ja teillekin. No, heinää ja oksia ne kaiketi pääosin ovat.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Nuista mukavista hetkistä ja reessuista suapi virtoo pitkäks aekoo. Vaekka sittä tulloohhii pikku lirraaksija.
  Mukavat lenkki-ilimat on tiijjossa ja niitä papanoetahhii toevommukkaan. Vaekka meeltä on kyllä taenna kaekki pitkäkorvat karata sinne isompiin paekkoehin. Ee oo näkynnä tovviin nuita papanaherkkuja. Hilipeetä viikolloppuva sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä papanoita riittää. Näyttää noita rusakoita olevan tänä talvena aika runsaasti liikenteessä. Viime talvi oli hiljaisempi. Meillä on tehty tuossa "kotimetsässä" metsätöitä, kaadettu ja raivattu puita. Siellä on runsaasti rusakoille nyt syötävää oksissa ja risuissa. Siksi riittää sitten papanoitakin.

   Mukavaa viikkoa teille! Nyt on kelitkin leudommat. Kiva taas ulkoilla, kun ei tassut jäädy.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.