maanantai 26. maaliskuuta 2018

Hitaasti etenee

Menemme kohti pääsiäistä. Kevät näyttää etenevän kovin hitaasti. Yöpakkaset eivät lupaa hyvää Puulan sulamisen kannalta. Taas siis jännitämme jokakeväiseen tapaan, pääsemmekö avaamaan mökkikauden vappuna vai venyykö aloitus pidemmälle toukokuuta.


Koirapuistossa on koppuraista lunta mutta eipä se näytä meidän likkoja haittaavan. Aurinko sulattelee pinnan pehmeäksi ja painileikit pistetään pystyyn. Hippu rakastaa kisailla Typyn kanssa. Toki muutkin kaverit kelpaavat mutta Typsykkä on se mieluisista mieluisin riekkumiskaveri.


Pahoittelen näiden ulkokuvien laatua. Näitä ei kehtaisi kehyksiin laittaa. Saamme kuitenkin paljon parempia otoksia katseltaviksi huomenna. Muutama viikko sitten ystävämme, taidokas valokuvaaja, kävi ottamassa Typystä ja Hipusta kuvia. Kaksikkoa kuvattiin sisällä ja ulkona. Otettiin myös perhepotretteja, joissa ollaan me kaksijalkaisetkin. Ehkä nyt vaihdan olohuoneeseen esille tuoreen kuvaversion meidän perheestä. Kehyksissä kun on tällä hetkellä kuvia, joissa Hipun tilalla on Pimu. Toki Pimusta tulee olemaan aina kuvia esillä mutta kuten jo aiemmin kirjoittelin, on reilua, että Hippu pääsee jo esiin. 

Paras paikka: isännän syli.

Käymme tällä viikolla lukukoirailemassa Typyn kanssa kotikirjastossamme. Töissäkin kuljetaan. Arki rullaa kohti pyhiä ja pientä huilaushetkeä. Sitä odotellessa toivotan koko meidän jengin puolesta aurinkoista pääsiäisenalusaikaa!

8 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar26. maaliskuuta 2018 klo 12.47

  Ihan hyvät kuvathan nuo ovat! On aina ilo katsella koirien riehaa vapaina koirapuistossa. Olisipa vallan upeaa, jos olisi oma piha (ja kaveri). Pihan saisi, jos lotto olisi antelias, omaa kaveria en tule saamaan, kun eukko on liian iäkäs. Mutta onhan noita tuttuja kamuja sentään olemassa!
  Aurinkoista vallatonta pääsiäisen aikaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma piha olisi parasta! Kyllä meilläkin olisi oma piha, jos lottovoitto tulisi. Ja kaverit on kivoja, oli ne sitten samassa huushollissa tai vaikka naapurissa. Pääasia, että jokaisella olisi edes yksi kamu, jota voi vaikka lenkkipoluilla morjestaa.

   Valoisaa viikon jatkoa teille ja Párekille isot muiskut meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Oekeen on hyvät kuvat! Niissä on sitä elämisenilloo :)
  Ee näy kevät etenövän. Yöpakkasija on koko viikoks luvassa. Uamusilla on varmaan se -20 aenahhii. Vuan niihhän sitä sanotaan että hilijjoo hyvä tulloo. Ee oo samallaesija pakkasija ennee kahen kuukaavven piästä :)Ilosta ja aarinkoesta viikkoo sinne teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä ilo aina seurata, kun Typy ja Hippu ryhtyvät leikkiin. Ei se ihan jokapäiväistä ole. Typy kun tykkää olla ylhäisessä yksinäisyydessään melko paljon. On ollut koko aikuisikänsä sellainen. Sitä kiinnostaa ulkonakin paljon enemmän hajumaailma kuin Hipsun touhotus.

   Mittarissa näyttää olevan tällä hetkellä kymmenisen astetta pakkasta. Kylmää on. Mutta jospa se pääsiäisen jälkeen alkaisi kevät kohisten tulemaan.

   Leppoisaa pääsiäisen odotusta teille sinne lumen keskelle. Typyltä ja Hipulta suuret muiskut sinulle Iivari!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Mukavaa, että oma laumakaveri on parasta leikkiseuraa! :) Meillä Ronin leikit ovat nykyisin liian rajuja Lucylle, että kunnon painia ei ole enää mahdollista pistää pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, Hippu leikkii kaikkein mieluiten Typyn kanssa. Jos koirapuistossa on muita koiria, nekin kelpaavat, jos Typy ei innostu riehumaan. Typy kun ei suinkaan joka puistokerta lähde leikkimään vaan haistelee mieluummin hajuja ja komentaa muita koiria.

   Mukavaa viikon jatkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Ny onkin ollu mukavia hankikantoja, joten ei ihme, että Tytöt riamuittevat ulkona, niin mekin tehään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Typyn ja Hipun mielestä nuo kantohanget olla talven parhautta. Voi sitä vauhdin hurmaa, kun voi juosta viipottaa lumella ja välillä heittäytyä selälleen.

   Reipasta menoa ja meininkiä teille näin pääsiäistä odotellessa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.