tiistai 19. kesäkuuta 2018

Lämpöpatteri ja luonnonlapsi

Minuun iski viime viikolla flunssa. Sain raahattua itseni perjantaina junalla Mikkeliin, jossa isäntä oli minua tyttöjen kanssa vastassa. Siitä jatkettiin Kangasniemelle ja mökille päästyäni kaaduin sänkyyn. Valitettavasti makasin sängyssä myös upean aurinkoisen lauantain. Sunnuntaina olin hiukan pirteämpi ja jaksoin osallistua mökkihommiin. Harmitti kovasti, kun hieno helteinen viikonvaihde meni pedissä. Mutta minkäpä tuolle mahtaa. Typystä sai sairasvuoteeseeni nukkumakaverin. Siinä me korvavaivainen ja räkätautinen maattiin kylki kyljessä. Typy peittoni alla lämmittäen kinttujani mukavasti. Nautin suuresti näistä rauhaisista hetkistä Typsyn kanssa.

Ennen kotiinlähtöä siistittiin Hippu
leikkaamalla sen kynnet.

Typy sai saman kohtelun. Hienosti tytöt antavat leikata
kyntensä vaikka eivät siitä toki tykkää.

Nyt olen jo kuitenkin paremmassa jamassa. Kuten myös Typyn korvat. Isäntä ruiskautti eilen viimeiset tipat Typsykän korviin. Punkkeja ollaan poistettu molemmista isokorvista muutama kappale. Tänään laitetaan kaksikolle uudet punkkimyrkyt. Hippu protestoi voimakkaasti sunnuntai-iltana kotiinpaluuta ja pissiä lirautti meidän sänkyyn... no, peitot ja lakanat on jo pesty. En jaksa enää ihmeemmin hermostua Hilpurin tempauksista. Niitä kun tuntuu riittävän joka sorttia. Ihana se silti on, meidän oma luonnonlapsi.

3 kommenttia:

 1. Ikävää, että viikonloppu meni sairastaessa. Koiran kanssa kylki kyljessä se on kuitenkin vähän siedettävämpää. Hyvä, jos olette jo molemmat paremmissa voimissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyllä oli varmasti parantava vaikutus, kun yhdessä huilattiin kylki kyljessä. Eihän Typy tietenkään koko päivää kanssani lepäillyt mutta välillä kävi unikaverina meidän sängyssä. Eiköhän tämä tauti kohta ole ohi, vähän on vielä päällä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kesälentsu on kelju vaeva. Jos ee mukava oo muullonkaa se lentsu. Onneks on ollunna sielä hyvä hoetaja :) Koera kuppeessa tahi mieluummin kaks parantaa taavvin ku taavviin. Lepposata juhannusta sinne kaekille!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.