perjantai 7. joulukuuta 2018

Reissuja, juhlaa ja uusi kalenteri

Isäntä läksi tänään Kuopioon. Me Hipun kanssa pidämme huushollia pystyssä ja vietämme tyttöjen viikonlopun. Se sisältää lepoilua, lenkkeilyä, lukemista ja telkkarin tuijotusta. Syömme herkkuja mutta maltillisesti. Piipahdin alkuviikosta Tallinnassa ja toin sieltä Hippulille tuliaisiksi lampaankorvia. Sellaisen Hippu ainakin saa ja joulukalenterista pieniä makupaloja. Koska ensimmäinen ostamani kalenteri sisälsi koiransuklaata, heitin sen roskiin ja ostimme uuden. Jostain syystä olen vähän vieroksunut kaikkien koiriemme kohdalla koiransuklaan syöttämistä. Mieluummin jotakin muuta hyvää.

"Rapsuttakaa vaan. Ja silittelyä myös, kiitos.
Koskahan emäntä antaa niitä pikkujouluherkkuja...".

Lauantaina meille kokoontui rakas ystäväjoukko juhlistamaan pikkujoulua. Illan ohjelma sisälsi ruokaa, juomaa, letkeää seurustelua ja bingon pelaamista. Ja tämä peli osoittautui supersuosituksi! Päätimmekin, että ensi vuonna bingoillaan taas. Hilpuri sai valtavasti rapsutuksia ja huomiota. Tuliaisia toki myös. Ja voi että, millainen kerjääjä siitä on tullut! Ehtipä sen kieli lipoa myös juustotarjotinta, kun kaksijalkaisten silmä vältti. Viimeiset vieraat poistuivat vasta yön kääntyessä kohti aamua. Hippu nukahti välittömästi sen jälkeen, kuten myös isäntä ja minä. 

Itsenäisyyspäivä mennä vilahti kotosalla ollen. Ulkoilusää oli mainio, joten teimme pitkän lenkin Hilpurin kanssa. Kun katson par´aikaa keittiön ikkunasta ulos, näyttää siellä viskelevän lunta. Se tietää sitä, että iltalenkki tulee olemaan hidasta etenemistä Hilpun kieriessä ja pyöriessä maassa muutaman metrin välein. Se rakastaa lunta!

4 kommenttia:

 1. Teil on ollukin laatusa viikko, ihan parhautta. Hipulle mukavia möyrimishetkiä lumessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli mukavat juhlat ja viikonloppu kahteen kuonoon sekin meni mainiosti. Oikein laatuaikaa Hipun kanssa. Isännänkin viikonloppumatka oli ollut hieno.

   Lunta ei enää ole, toivottavasti sitä saataisiin uudestaan. Jäämme odottelemaan. Iloista viikkoa teille tuuliselle kolmikolle!

   Hipun emäntä

   Poista
 2. Tyttöen viikolloppu ja pikkujoolut kuulostaa haaskalta! :) Toevottavasti sitä lunta ootta suanna ja seon pysynnähhii. Kyllä lumj on sittä mukavata minustahhii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli molempina viikonloppuina. Hippu tykkäsi, kun sitä paapottiin ja huomioitiin pikkujoulukemuissa. Ja sitä samaa jatkui menneenä viikonloppuna, kun olimme kaksin. Isännän Kuopion reissu oli myös ollut hyvin onnistunut.

   Mukavaa ja letkeää loppuviikkoa! Hipsulta megamuiskuset.

   Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.