perjantai 20. joulukuuta 2019

Joululoma alkakoon!

Hippu sai tiistaina syksyn työrupeamansa päätökseen. Nyt koittaa hyvin ansaittu joululoma. Lukijoita oli taas mukava määrä ja naapurikirjastossa riitti muitakin moikkaajia ja rapsuttelijoita. Kovasti ilahdutti eräältä vakiolukijaltamme saatu joululahja, josta myös Mytön on kuulemma lupa nautiskella. Eikä emäntääkään oltu unohdettu. Olipa hieno yllätys!


Viikon verran en ole kirjastokeikkaa lukuun ottamatta koirien kanssa ulkona käynyt. Onneksi isännällä on tämä kulunut viikko ollut jo hiukan löyhempää töissä. Suuria sumplauksia ei biigelien ulkoilutuksen suhteen ole tarvinnut tehdä. Lääkekuurini jatkuu vuoden loppuun saakka. Melkoinen myrkky se on, jalka ei tunnu kipeältä ja pystyn kävelemään normaalisti, klonkkaamatta. Jännitän kovasti, miten sitten käy, kun saan alkaa liikkumaan joulun pyhinä enemmän. Toivon niin kovin paljon, että koipi tulee pian kuntoon. Mutta tiedän, että maltti on valttia. 

Paketoin Hipsukalle ja Myttiselle muutaman joulupaketin. Herkkuja ja leluja. Aion hankkia Hipulle vielä yhden lahjan, jotta se saa yhtä monta pakettia kuin Myttö. Tasapuolisuus se olla pitää. Huomenna käymme kuusiostoksilla ja laitan muutamia joulukoristeita esille. Koska Myttö on niin kovin utelias ja touhukas tapaus, kuusen alaoksat jäävät ilman koristeita. Ja tonttu-ukot sun muut tilpehöörit pistän esille ylähyllyille. Yhden jouluvalon Myttönen pisti palasiksi. Mitään lamppuja ei jätetä pistorasioihin kiinni, kun olemme isännän kanssa pois, joten vaaraa tästä tuhoamistyöstä ei syntynyt. Ja ensi jouluksi voin hyvällä syyllä hankkia muutaman uuden jouluvalon. 

8 kommenttia:

 1. Me toivotetaan teille kaikille sydämellistä jouluu ja ihanaa yhessäoloo sekä muiskuja ynnä lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja samoin teille ihanaa joulua toivottaa Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 2. Mukavaa, ansaittua joululomaa teille ja varsinkin ahkeralle lukukoiralle! :)
  Toivottavasti "myrkyt" auttavat jalan paranemisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hippu on lomansa kyllä ansainnut. Aiomme nauttia loma-ajasta täysin siemauksin. Lämmintä ja leppoisaa joulun aikaa teille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Pikaista paranemista jalalle, iloista yhdessä oloa ja makoista joulua teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset! Iloista ja mukavaa joulun aikaa teille toivottelee Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 4. Ihana jooluloma teelle sielä tulossa! Yhessäolloo ja herkkuja :) Toevottavasti emännän jalaka kestää kuusehhakureessun ja muut. Sitä vuan pittää olla kärsivällinen kippeihen paekkoen kansa. Leppoo ja liäkettä ni siitä se kuontuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalka on kestänyt ihan mukavasti. Parempaan päin ja paljon, joka on hieno uutinen. Eiköhän se tästä mutta en aio kyllä millekään maratonille alkaa reenailemaan.

   Joulu on aivan ovella. Oikein kivaa juhla-aikaa teille toivottelee Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.