perjantai 8. toukokuuta 2020

Kepeästi koronankin keskellä

Palasimme sunnuntaina Puulalta takaisin kotiin. Meillä oli mukava mökkiviikko. Keli oli kalsa mutta onneksi polttopuut riittivät lämmittämään mökkiä. Saunoimme joka ilta, kuten aina möksällä. Sekin jeesasi mökin lämmitystä. Sauna kun on samassa rakennuksessa. Hipulla ja Mytöllä oli riemukas viikko. Leikkejä, juoksukisoja ja yhteisiä päiväunia riitti. Hipussa on alkanut ilmenemään edesmenneen siskonsa elkeitä. Se teki useammankin pitkän tutkimusmatkan mökkimetsässä. Isännän viime kesänä hankkimasta jäljityslaitteesta oli kovasti hyötyä. En panikoinut kovinkaan, kun pystyin omasta puhelimestani seuraamaan Hilpusen reissuja. Pienellä alueella Hippu jolkotteli tai pikemminkin käppäili. Ei ollut syytä huoleen. 

Kisailua kotimaisemissa.

Näillä näkymin minun etätyöskentelyni jatkuu siihen saakka, kunnes jään heinäkuun alkupuolella kesälomalle. Eli toimistolle palataan vasta lomien jälkeen. Isäntä kävi tällä viikolla parina päivänä työmaalla. Ensi viikolla hän palaa työpaikalleen ja etätyöt isännän osalta ovat historiaa. Hipun lukukoirailut ovat tältä keväältä ohi. Jatkamme taas elokuussa. Hiukan harmittaa, että emme pääse kasvotusten ja kuonotusten toivottamaan lukijoille mukavaa kesälomaa. Mutta toivottavasti tapaamme taas syksyllä. Ja toivotan tässä kaikille Hipun luona lukemassa käyneille oikein leppoisaa ja kivaa kesää! Kiitos, että olette käyneet lukemassa meidän ihanalle isokorvalle. 

Hippu ja Myttö jaksavat ulkoiluttaa
etätyöläisiä. Hieno juttu!


Aiomme loppukuusta suunnata taas mökille. Teemme myös vierailun Haukivuoreen ja mökkeilemme siellä viikonlopun. Möksäreissujen välissä arki rullaa entiseen malliin. Toivottavasti me ja meidän kaikki läheiset pysymme terveinä. Toivottavasti koronavirus alkaisi painumaan pikkuhiljaa muille linnunradoille. Mitä jos tämä tauti olisi iskenyt keskellä vuoden pimeintä aikaa... sitä tuossa eräänä aamuna mietin Hippua ja Myttöä ulkoiluttaessani. Onneksi ei iskenyt. Keväinen luonto, sen antama valo ja väriloisto tuovat varmasti usealle kaksijalkaiselle hyvää mieltä tämän erikoisen tilanteen keskellä. Keveää ja mukavaa toukokuun jatkoa kaikille Teille!


6 kommenttia:

 1. Niin iloisia ja energisiä ovat Hippu ja Myttö noissa kuvissa. Helppo arvata, että jos saisivat päättää muuttaisitte pysyvästi mökille ;)
  Erittäin hienoa viikonloppua teille kaikille ja isokorville muiskuja säkillinen Párekilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nuo meidän likat asuisivat mökillä, jos se olisi mahdollista. Me isännän kanssa rakastetaan sitä paikkaa myös mutta ei meistä varmaan vakiasukkaiksi olisi. Sen verran tykätään myös kaupungin humusta ja sen tarjoamista asioista.

   Mukavaa viikonloppua teille ja Pàrekille isot muiskut meidän tyttösiltä!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mökillä oli kivaa. Harvassa on onneksi ne reissut, kun siellä on ollut kurja olla. Kohta mennään taas takaisin Puulalle.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Ompa mukava ku on tuommosta ilosta männöö ollunna :) Kyllä näkköö että sielä on naatittu reessusta. Ilosta viikojjatkoo sinne teelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista touhua on riittänyt. Mökillä se vapaus on valtavan hieno asia. Hippu ja Myttö nauttivat siitä kovasti, kun saa tulla ja mennä miten lystää.

   Leppoisaa viikonvaihdetta teille ja muiskuset meidän likoilta ihanalle Iivarille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.