torstai 22. huhtikuuta 2021

Rantaleikkejä

Kävimme lauantaina pitkästä aikaa Rajasaaressa. Meri on jo tässä vaiheessa kevättä täysin sula. Se houkutteli Hippusen ja Myttösen kahlailemaan vedessä. Myttö pulahteli isomminkin kastellen kroppansa melkoisen kylmään veteen. Meidän Myttö on kyllä ottanut Typyltä jääneen uimamaisterin tittelin itselleen. Se rakastaa uimista ja vedessä läträämistä! 

Rajasaaren rannoilla.

Puistossa oli paljon väkeä. Kaikenkokoista ja -näköistä nelijalkaista riitti. Hipulla ja Mytöllä oli vauhti päällä ja ne osallistuivat useaan juoksukisaan ja leikkihetkeen. Niistä näki selvästi, että vierailu Rajasaaressa pitkäksi venyneen tauon jälkeen oli kaksikolle oikein mieluista reissu. Palaamme Rajasaareen taas lähiaikoina. 

Myttö löysi peltolenkillä aarteen,
rusakon jalan...


jota Hippu halusi hiukan maistaa.


Maanantaina Hipulla on korvien jälkitarkastus. Toivottavasti saamme hyviä uutisia ja korvat todetaan terveiksi. Ennen sitä vietämme pienimuotoisia kemuja. Nyt, kun koronarokotukset ovat edistyneet hyvin, uskalsin kutsua muutaman meille läheisen ihmisen juhlistamaan syntymäpäivääni. Tällä viikolla olemme taas siskoni kanssa hoitaneet läheisemme asioita. Lisäksi työpaikkani kohtalo sinetöityi lopullisesti. Uuden etsintä on käynnistettävä ja se ei helppoa tule olemaan. Joten on ollut taas hieman sulateltavaa, mietittävää, vähän murhetta ja surua. Lauantaina onkin suuri ilo saada juhlahumua ja nauravaista tunnelmaa tänne meidän huusholliin. 

Toivotan koko meidän pesueen puolesta kaikille Teille aurinkoista, valoisaa ja leppoisaa viikonvaihdetta 🌞🌷🐶. Voikaa hyvin ja kuulumisiin ensi viikkoon!

6 kommenttia:

 1. Voikaa hyvin tekin! 🥰 ☀ Ihanan lämpöistä näyttää sielläkin olevan! Päästiin Oton ja Pufinan, joka rohkaistuu hurjaa tahtia, myös rannalle pulikoimaan. Myös Pufina kävi vähän kahlaamassa. Hyvin menee Pufinankin kanssa siis!

  Ihanaa keväänjatkoa Myttö ja Hippu omistajineen!

  Toivottavat Otto 7 kk, Pufina 2v.,ja omistaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista ja värikästä kevään jatkoa myös teidän laumalle. Kesää kohti mennään ja uimavedetkin lämpenee.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Täällä on sekä mäyräkoiran että emännän peukut pystyssä, että työpaikka löytyy sukkelaan ja on kaikin puolin sopiva, ja että korvavaivat on taakse jäännyttä elämää. Erittäin paljon onnea ja iloa syntymäpäivään ja hyvää viikonloppua teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pàrek ja Palvelijatar! Toivon ja uskon, että kaikki asiat järjestyvät. Yritän olla liikoja murehtimatta ja onneksi on nuo ihanat tyttöset, jotka piristävät mieltä.

   Leppoisaa loppuviikkoa teille ja muiskut Párekille Hilpulta ja Myttöseltä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Ihan paikallaan tavata vähän tuttuja, jos on noin ikäviä ja raskaita uutisia työrintamalta... Toivottavasti uusikin työ vielä löytyisi.
  Hyvää syntymäpäivää kaikesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armon aikaa on tuonne syksyyn saakka. Näin luulisin mutta siihen tulee huomenna selvyys. Mielessä muhiin pari suunnitelmaa. Ja uuden työn hakeminen on aloitettava heti. Lauantain kakkukahvittelut toivat kaivattua piristystä allapäin olleeseen mielialaani.

   Mukavaa viikon jatkoa teille toivottelee Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.