torstai 6. toukokuuta 2021

Vappuherkutteluja rokotuksia odotellen

Viileä alku tuli tälle toukokuulle. Mutta eiköhän sää tuosta lämpene ja kesää kohtihan joka tapauksessa mennään. Hippu ja Myttö ovat innostuneet syömään ruohoa. Sen verran nurmikot jo vihertää, että lyhyitä korsia pystyy nyhtämään suuhunsa. Kun kesä saapuu, ei isokorvia enää ruohon syöminen innosta. Tämä on keväinen ilmiö. Yleensä kai koirat oksentavat, kun ne syövät isomman määrän heinää. Meillä ei tätä onneksi tapahdu vaan vihreä tulee ulos toista kautta. 

Vietimme vappuaattoa Keravalla. Poikakolmikon ja biigelien jälleennäkeminen oli suurta riemua ja iloa täynnä. Siitä on jo tovi vierähtänyt, kun viimeksi tavattiin. Pojista kaksoset lenkittivät Hilpua ja Myttöstä innokkaasti. Isoin pojista rapsutteli ja silitteli tyttösiä ahkerasti. 

Vapun herkkuiltapala.

Kyläreissun kruunasi herkullinen vappuaaton iltapala. Me kaksijalkaiset saimme nauttia ylenpalttisista ja todella maistuvista grilliherkuista. Söin tämän vuoden ekan grillimakkaran ja voi, miten se olikin hyvää! Rakastan grillimakkaraa. Pöydässä oli paljon muutakin tarjolla. Hippu ja Myttö saivat pienet makupalat grillattua karitsaa sekä niiden omia herkkuja peuramakupalojen muodossa. Meillä oli mukava, leppoisa ja kiva ilta Keravalla. Kun saavuimme kotiin, isokorvakaksikko rönähti sohvalle ja vaipui sikeään uneen. 

Koronarokotukset täällä meidän kotikaupungissa etenevät. Täällä rokotetaan jo alle viisikymppisiä, joten nyt meillä isännän kanssa on rokotusajat parin viikon päähän. On hienoa, että tämä projekti etenee näin rivakasti ja se on lupaus väljemmästä sekä normaalioloisemmasta kesästä. Varuillaan on silti vielä oltava ja noudatettava saatuja ohjeistuksia 😷. Pysytäänhän siis terveinä!

2 kommenttia:

 1. Onnistunut vappu teillä! Me vaan notkuttiin kaksin kotona, Párek ja minä. Oltiin saatu paritkin kutsut, mutta päätettiin kuitenkin pysyä vain kotosalla. Ellei olisi toisiamme, oltais varmaan oltu jossakin riekkumassa. Kyllä me kaksi vanhaa oikein hyvin viihdyttiin.
  Hyvä, että saatte rokotukset. Aina se rauhoittaa, kun kaikki on niin hyvin kuin tässä tilanteessa on mahdollista. Kesäkuun ensimmäisenä päivänä eukko saa toisen rokotteensa. Me uskotaan ja toivotaan, että valtakunnassa on juhannukseen mennessä niin suuri määrä rokotettuja, että uudet tartunnat ovat rutkasti vähentyneet. Pysytään kaikki terveinä ja noudatetaan ohjeita. Kyllä tästä vielä oikein hyvä kesä tulee.
  Muiskuja tytöille. T: Párek

  VastaaPoista
 2. Kyllä on haaska vappu teellä ollunna :) Ja hyvä seora ja rilliherkuthan on parasta.
  Hieno homma että teellä nuo rokotukset on kohta eissä. Kyllä siitä tulloo kuulema turvallisempi olo vaekkee niitä maskija ja turvavälijä voekkaa vielä unneottoo. Vuan eeköhän siihennii vielä piäse kesä aekaan kuhan nuo rokotukset vielä etenöö :)
  Pysytään toellaan terveenä kaekki. Tyttösille muiskuja <3

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.