torstai 19. toukokuuta 2022

Lukukoira lähti lomalle ja kohta myös Puulalle

Toukokuu alkaa kääntymään takakaarteeseen. Muutama viikko vielä ja olemme kesässä. Kylpyhuoneremonttimme etenee hyvin hitaasti...  minkäpä sille mahtaa. Vähän toki tympii. Mutta rutiinilla käymme kellarikerroksen saunatiloissa suihkussa ja pesutuvassa pesemässä pyykit. Ekovessa palvelee hyvin, Ja jos joku miettii, miten voimme pitää sitä parvekkeella, on todettava, että meidän parveke on suoraan metsään päin. Ja seinänaapureitakaan ei ole. Metsästä katselee korkeintaan linnut ja oravat, kun kökötän vessassa 😁


Viime viikolla Hippu teki kevään viimeisen työvuoron naapurikirjastossa. Lukukoirailut sujuivat hienosti ja nyt Hipalla on alkanut hyvin ansaittu kesäloma. Syksyllä Hippu palaa töihin sekä koti- että naapurikirjastoon. Olemme molemmat kovasti tykänneet kirjastoreissuista ja oli hienoa, että korona ei päässyt enää näitä kevään kirjastokäyntejä sotkemaan. 


Keväällä voi aloitella taas Rajasaaren reissut. Talvisin sinne ei ole meidän laumalla asiaa, sillä likat karkaavat jäätä pitkin vaikka presidentille kylään 😀 kävimme Rajasaaressa reilu viikko sitten. Hippu ja Myttö olivat aivan myytyjä, kun hoksasivat, minne tultiin. Voi sitä vauhdin ja leikin riemua! Saarelta löytyi kivasta kamuja, joiden kanssa riehua. Ja paljon meidän isokorvaneidit puuhailivat myös kahdestaan. Myttö kahlasi meressä ja Hippukin kävi kastelemassa tassunsa. Niitä ei kylmä vesi haittaa. Jätin lauantaina isännän ja tyttöset pitämään kotia pystyssä. Olin kutsunut ystäviäni lähiseudun hotelliin viettämään syntymäpäivääni hieman jälkikäteen. Lahjoja en halunnut vaan jokainen sai halutessaan tuoda pitopöytään syötävää tai juotavaa. Ja niitähän sitten riittikin! Nautimme herkuista ja juhlajuomista, katselimme euroviisuja telkkarista. Koska monet tästä porukasta eivät olleet nähneet toisiaan koko korona-aikana, oli tunnelma hyvin lämminhenkinen ja iloinen. Nauru raikui varmasti naapurihuoneisiin saakka 😉. Isäntä, Hippunen ja Myttönen olivat ottaneet rennosti, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy. Kun sunnuntaina palasin kotiin, oli minua vastassa kaksi onnellista biigletyttöä. Ikävähän minulla oli ollut koko kolmikkoa vaikka vain yhden yön olinkin poissa. 

Huomenna pakkaamme autoon mökkiromppeet ja -kassit. Lähdemme nelostietä kohti Hartolaa ja sieltä Joutsan kautta Kangasniemelle. Pääsemme vihdoinkin avaamaan tämän vuoden mökkikauden 😍 tuntuu miltei epätodelliselta, että huomenna me tosiaan olemme mökillä ja katselemme terassilta Puulaa. Ja miten innoissaan tulevat Hilpu ja Myttöskä olemaan, se ilo on mieluisinta katseltavaa.

8 kommenttia:

 1. Voe miten mukavata että piäsettä nyt sinne mökille ja lommaelemmaan! Oekeen ihanata mökkireessuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä oli kivaa mökillä! Voisin vaikka asua siellä. Ollaan niin onnekkaita, että meillä on tuollainen paikka, missä olla ja käydä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Mahtavaa, että teilläkin alkaa mökkikausi! Mukavaa kesälomaa kollegalle ja laumalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sylvi ja ihanaa lomaa sinulle ja teidän jengille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Hauskaa aikaa teillä kaikilla on ollut. Ja aina vain paranee, kun pääsette mökille. Meillä stressataan asunnon etsimisen kimpussa. Eukon kipsi kai lähtee ensi viikolla. Se edes vähän helpottaa elämistä, vaikka vielähän se käsi on aika arka,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti asunnon etsiminen tuottaa mieluisan tuloksen ja käsi tulee kuntoon. Kurja homma tuo onnettomuus, kaikenlaista sitä voikin sattua. Párekille isot muiskut meidän likoilta!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Huisin kivaa mökkeilyä teille kaikille meiltä kaikilta! Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tuulinen kolmikko. Oli meillä oikein hauskaa ja kivaa. Ensi kertaa jo odotellen!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.