keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Mukavia päiviä Puulalla

Päivät ovat hujahtaneet vauhdilla täällä etelässä. Olen ollut paljon toimistolla. Kävin moikkaamassa Patu-herraa ja sen omistajia Keravalla. Tapasin entisiä työkavereitani hyvän ruuan äärellä. Olen katsonut, kun remonttiukko iltaa myöten laatoittaa meidän kylppärin seiniä sekä lattiaa. Työ etenee taas, eihän tässä olla kuin nelisen viikkoa alkuperäisestä aikataulusta jäljessä... Olen tyhjentänyt digiboksia katsomalla Kaikenkarvaisten ystävien viimeisimmän tuotantokauden ja sama homma myös Shetlandsaarten murhien kohdalla. 

Hippu lempituolissaan mökin kuistilla.

Kangasniemellä elo on kuulemani mukaan sujunut mukavasti. Isäntä on korjannut saunan oven ja hionut sekä vahannut lauteet. Aggregaattiakin on pitänyt kuulemma rassata ja tehdä muurahaiskarkotusta mökissä. Hippu ja Myttö ovat löhöilleet ulkona auringossa. Sadepäivinä isäntä on tehnyt ristikoita ja Hippunen sekä Myttönen ovat vallanneet meidän sängyn. Viimeksi eilen illalla sain videon likkojen juoksukisasta. Hauskaa näytti kaksikolla olevan. Hipulla on ollut yllättävän paljon punkkeja vaikka laitoin sille, kuten Mytöllekin, punkkilinimentit. Hipun karva on kyllä sellainen talja, että liekö se litku mennyt ihoon asti...

Myttö nautiskelee kesästä Puulalla.

Vaihdoimme Mytölle toisen kevytruokanappulan. Edellisellä ei ollut mitään vaikutusta sen painoon vaikka annoksiakin pienennettiin. Meidän koirat ovat kyllä siitä mainioita, että ne eivät ruualla ronklaa. Hyvin maistuu Myttöskälle tämä uusi nappula. Toivottavasti saamme tänä kesänä hyvän mustikkavuoden. Mökin takana varvukkoa riittää ja terveellistä välipalaa, jos marjasato onnistuu. Hippu ja Myttö ovat aivan hulluina mustikoihin. Myös vadelmat ja mansikat maistuvat mutta mustikka taitaa olla se lempimarja. 

Istun par´aikaa linjurissa matkalla kohti Mikkeliä. Junalippu näin juhannuksen alla oli sen verran kallis, että päädyin bussikyytiin. Isäntä, Hipa ja Myttö ovat minua vastassa. Repussani minulla on tyttösille tuliaisiksi kuivattuja peuraherkkuja, isännälle lukemista. Tänä vuonna poikkeamme meidän juhannuskaavasta ja jätämme saarijuhannuksen väliin. Suuntaamme juhannusaattona viettämään keskikesän juhlaa isäni ja hänen vaimonsa mökille Haukivuorelle. Isokorvat ovat varmasti riemuissaan, kun pääsevät talven jälkeen taas Kyyveden mökkimaisemiin. Mutta ennen sitä ehdin ottaa parinakin iltana löylyt pienen punaisen mökin saunassa. Ja jos myös tarkenisin pulahtaa Puulaan. 

6 kommenttia:

 1. Meilläkin kyllä koirille maistuvat kaikenlaiset marjat suoraan puskasta/varvikosta syötynä. :) Mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjat ovat kurkun ja vesimelonin ohella meidän likkojen herkkua. Melonista pitää muistaa kaivaa siemenet aina pois. Muistan lukeneeni jostain, että ne eivät ole hyvä juttu koirille.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Ihanaa löytää aktiivinen beagleblogi! Itsekin omistan vajaa 2v beagleneidin :) oikein ihanaa ja lämmintä juhannusta teille!

  T. Beagleneiti & emäntänsä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa meidän reissuun mukaan!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Kylpyhuoneremontit tuppaavat aina viivästymään. Ainakin neljän remontin jälkeen se on ollut oma kokemus...
  Ihanan rennolta näyttää beaglejen elo mökkimaisemissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä me taas nautitaan mökkeilystä Puulan rannoilla. Ja kylppäriremontti on nyt valmis! Eihän siihen mennyt kuin 9,5 viikkoa...

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.