maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kesäterveiset, lomaterveiset


Vihdoinkin olemme koko perhe lomalaitumilla. Ekat lomapäivät ovat sujuneet Tallinnan ja kotikaupungin huminassa. Pimu pääsi (tai ehkä omasta mielestään joutui) Tallinnan reissun ajaksi hoitoon, sillä teimme reissun ilman sitä. Pieni matka kiireisen kevään jälkeen heti loman alkuun teki hyvää meille omistajille ja Pimulle teki hyvää olla taas pitkästä aikaa muiden hoivissa. Jos hoitokertojen välille tulee liian pitkä aika (edellisestä kerrasta on noin 6 kk aikaa), tulee Pimulle hiukan sopeutumisvaikeuksia... Mieltähän se kyllä osoittaa joka hoitoreissun jälkeen, se kuulunee asiaan.

Tällä kertaa Pimulla oli koirakaveri seuranaan, hoitopaikassa kun asustelee saksanpaimenkoira Rocky. Kaverukset olivat tulleet mukavasti juttuun, ovathan ne ystävyksiä vuosien takaa. Hiukan taisi meitä molempien koirien omistajia jännittää, miten nämä "vanhat parrat" tulevat toimeen keskenään, kun kyse on muusta kuin yhteisestä lenkistä, mutta minkäänlaisia ongelmia ei kuulemma ollut. Pimu oli jättänyt jopa Rockyn ruuatkin rauhaan, mikä on melkoinen saavutus meidän ahmatilta. Koska hoitoreissu siis sujui hyvissä merkeissä, voimme varmasti lisätä hoitopaikkalistallemme myös Rockyn kodin.

Viimeviikkoinen eläinlääkärikäynti oli sekin sujunut hyvin. Silmäluomessa oleva pahkura operoidaan polttamalla se pois. Koska kyseessä ei onneksi ole mikään pahanlaatuinen kasvain tms. eikä näytä Pimua itseään juuri haittaavan, päätimme varata operaatioajan vasta elokuulle, kun lomat on pidetty. Sitä ennen suuntaamme siis maalaismaisemiin loman viettoon nauttimaan olostamme. Grillimakkara tuoksuu jo Pimun nenässä (ja ehkä omistajienkin)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.