perjantai 9. lokakuuta 2009

Yllätys paljastuu!

Kuten jo syyskuun puolella kerroin, on Pimulle tiedossa loppuvuodesta jättiyllätys. Pimu-parka ei itse taida vielä tajuta, mikä sitä odottaa vaikka olemmekin alkaneet jo treenaamaan sitä tulevaa varten.

Melko pitkän väsytystaktiikan tuloksena sain ympäripuhuttua rakkaan mieheni ja jos kaikki menee hyvin, meillä kotona tepastelee joulukuussa beaglenpentu! Pentue syntyy tämän kuun lopulla ja tilauksessa on narttupentu Pimun vanhuudenpäivien kaveriksi ja seuralaiseksi.

On siis taas kohta edessä (10 vuoden jälkeen) mattojen kääriminen rullalle, sanomalehtien levitys lattialle, sähköjohtojen suojaaminen, vanhojen tennissukkien laitto huonekalujen jalkoihin, ruokakuppien osto, vakuutuksen hankkiminen, oman pinnan venyttäminen ym. ym. Mutta tiedämme, että edessä on myös paljon naurua, iloa, märkiä pusuja, sylissä tuhisevan pennun ihastelua ja uusia elämyksiä puolin ja toisin. En malta odottaa!


Ps. Blogissa kirjoitan jatkossakin Pimun elämästä ja seikkailuista. Toki oman värinsä juttuihin tuo joulukuusta alkaen mukanaan uusi perheenjäsenemme.

2 kommenttia:

  1. Ihana joululahja teillä tiedossa!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, pienessä beaglessa on ikimuistoinen joululahja tiedossa. Näillä näkymin pentu kotiutuu meille 18.12.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.