maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulu tulla jollotti

Joulu on takanapäin ja uusi vuosi häämöttää jo ovella. Typy teki elämänsä ensimmäisen kyläilyreissun jouluaattona, jota vietimme isännän vanhempien luona Helsingissä. Matka ei siis ollut pitkä mutta Typylle varmasti elämyksiä täynnä.

Muuten vietimme joulun kotosalla lomasta, joulusta ja jouluherkuista nauttien. Pimu sai sekä aattona että joulupäivänä oman osuutensa herkuista, kinkku ja porkkanalaatikko maistuvat vanhalle neidille oikein hyvin. Lahjapakettejakin tuli ja Pimun piti antaa pientä kurinpalautusta Typylle, jotta se tajusi olla koskematta Pimun saamiin herkkupaketteihin. Muuten nelijalkaisiamme voi jo kutsua kaveruksiksi. Pimu on muutaman kerran yltynyt jopa leikkiin pennun kanssa. Pakkassäiden vuoksi yhteiset ulkoilureissut ovat jääneet väliin, toivottavasti paukkupakkaset olisivat jo takanapäin. Uskon, että ulkona riehuminen vahvistaisi kaveruutta. Ja meidän joulukuusi pysyisi pystyssä loppiaiseen saakka...

Ps. Eräät meille tuntemattomat ihmiset ovat olleet huolissaan Pimun voinnista Typyn tulon aiheuttaman stressin takia. Tiedoksi heille, että emme luovu pennusta emmekä hanki Pimulle rauhoittavia lääkkeitä. Olen itse uskonut aina maalaisjärjen käyttöön näissä koira-asioissakin. Kiitos silti, että jaksatte murehtia meidänkin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.