sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Juhlahumua ja siitä toipumista

Vietimme eilen ystäväporukalla pikkujouluja. Ja tietysti nostimme maljan myös Suomen itsenäisyydelle sekä Pimulle 11 vuotta. Pimu oli juhlahumussa mukana, tottakai.

Juhliminen on rankkaa enkä puhu pelkästään meistä kaksijalkaisista... Nukkumaanmeno venyi Pimullakin pikkutunneille, vaikka se pitkin iltaa (ja yötä) sentään välillä malttoi ottaa pienet tirsat omassa pedissään. Mutta pitkään ei voi muiden seurasta olla pois, sillä aina on mahdollisuus saada vaikkapa jotain hyvää suuhunsa. Vieraat myös kiitettävästi muistivat Pimua tuliaisilla ja niistä piti heti saada maistiaiset. Koska yöunet jäivät siis melko lyhyiksi, on Pimu ollut tänään aika veto pois. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin viettää pyhäpäivää emännän kainalossa lepäillen.

Huomenna Pimu saa tikit pois ja siitä tuleekin taas jännittävä reissu eläinlääkärin luo. Yritän psyykata Pimua jo etukäteen siihen, että nyt sinne ei tarvitse jäädä vaan käymme vain pikavisiitillä. Mutta silti Pimulla hilse nousee turkin pintaan ja silmät pälyilevät epäluuloisesti odottaen pahinta. Pitääkin varata taskuun eilen saatuja tuliaisia, joilla vanhan neidin voi palkita käynnin päätteeksi.

Hyvää itsenäisyyspäivää blogin lukijoille!

"Voisitteko jo lähteä koteihinne, että pääsisi nukkumaan..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.