torstai 28. lokakuuta 2010

Idearikas kaksikko

Maanantaina juhlistimme Typyn 1 v. synttäreitä kakkukahvien merkeissä. Siskoni oli leiponut päivänsankarille vaaleanpunaisen vaahtokarkeilla koristellun kaakun ja toki myös Typy sai palan tätä herkkua. Ja koska Pimu oli itseoikeutettu kunniavieras Typyn kesteissä (= paras kaveri), sai sekin palasen omaan kuppiinsa. Hyvin näytti kaksikolle pinkki unelma maistuvan, kuten koko vieraspoppoolle. Lahjojakin pikkuneiti sai, me omistajat annoimme sille uuden talutushihnan ja vieraat toivat tullessaan mm. pehmoleluja ja herkkupaloja.

Eilen totesin töistä kotiin päästyäni, että aina vaan koirimukset jaksavat keksiä jotain uutta ohjelmaa päivien ratoksi. Yleensä eteisen matot on raahattu johonkin toiseen huoneeseen, mutta eilen ulko-ovella tulikin vastaan keittiön matto. Lukuinnostus näyttää edelleen jatkuvan. Mikäli aamulla unohdamme olohuoneen pöydälle lehden tai kirjan, on se päivän aikana käyty läpi perusteellisesti. Viime viikkojen uutuutena voisi mainita pehmolelut, jotka kaikki kaivetaan pois lelukorista ja levitellään pitkin olohuonetta. Ja leluja riittää vaikka laitankin niitä sitä mukaa roskikseen, kun pehmojen silmät on kaivettu irti tai sisukset revitty pois.

Ensi viikolla viemme molemmat tytöt rokotuksiin. Tulossa on varsin mielenkiintoinen eläinlääkärireissu, kun molemmat isokorvat menevät yhtäaikaa lääkärin vastaanotolle. Mutta kaksi kärpästä yhdellä iskulla, niinhän sanonta kuuluu. Ehkäpä Pimu ei panikoisi niin kovasti, kun on kaveri mukana... Oliko tämä toiveajattelua? Siitä kerron seuraavassa bloggauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.