torstai 18. marraskuuta 2010

Monen monta tarinaa

Huomasin, että olen kirjoittanut Pimun blogiin kuluneena vuonna lähemmäs 70 juttua. Ja vuottahan on vielä jäljellä. Edessä siintää Pimun 12-vuotissynttärit perinteisine kekkereineen, joulu ja vuoden vaihtuminen. Kyllä näistä varmasti kerrottavaa riittää loppuvuoden ajaksi.

Olen pitänyt blogia ajatuksella, että kirjoitan silloin, kun mukavaa ja kiintoisaa jutunjuurta keksin. Monet bloginpitäjät päivittävät blogiaan joka päivä mutta itse en ole siihen ryhtynyt. En nimittäin usko, että kukaan jaksaisi lukea kertomuksiani, jos niiden sisältö olisi kovin usein yhtä ja samaa. Kaaos meillä on joka päivä töistä tullessamme, Typy ja Pimu lukevat joka päivä lehtiä ja kirjoja, Pimu kerjää joka aamu keksin minulta ja jok´ikinen aamu koirat haistelevat niin, että vedän kivirekeä perässäni. Käykäähän arkistosta lukemassa näistä sekä paljon muusta! Ja vaikka meillä varsinainen Ryhmä Rämä asusteleekin, ei veijarit sentään joka päivä keksi konnuuksia tai erityisiä jekkuja, joista voisin tänne kirjoittaa. Onneksi... Toki voisin kehua ja ylistää tyttöjen ihanuutta, ihmisrakkautta, Pimun viisautta ja Typyn kekseliäisyyttä loputtomiin. Niin kovin rakkaita kaverukset meille ovat. Mutta tämäkin taitaisi olla pitkässä juoksussa tylsää luettavaa.

Mutta loppuvuonna saatte siis kuulla ensilumen riemuista ja päivänsankarin juhlatunnelmista. Joulun odotuksesta ja siitä, miten sitä tänä vuonna vietimme, unohtamatta rakettien paukkeessa vaihtuvaa vuotta. Ja eiköhän niitä konnuuksia ja koiruuksiakin riitä kerrottavaksi. Pysythän siis mukana matkassamme!

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin on yksi joka lukee blogia mielellään! Samalla saan lohdutusta siitä että muutkin kuin minä saa kärsiä/nauttia beagleiden touhuista...

    T: Maissi

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maissi palautteesta! Mukava kuulla, että pidät Pimun blogista. Tämän kaksikon kanssa ei aika käy pitkäksi! Toivon, että pysyt lukijakunnassa jatkossakin.

    Pimun emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.