tiistai 21. joulukuuta 2010

Armas joulu jo kutsuu meitä

Joulu on jo ovella. Me omistajat pakerramme vielä tänään töissä, sitten on loman aika. Uskon, että koirimukset ilahtuvat, kun olemme kotona niiden seurana ja ulkoiluunkin pistetään enemmän aikaa. Tavallisena arkipäivänä tyttöjen kanssa tehdään pitkä päivälenkki aamu- ja iltalenkkien ollessa hieman lyhyempiä. Lomalla taas pidentyy myös aamu- ja iltalenkit, saatetaanpa päivässä käydä neljäkin kertaa ulkoilemassa. Toivottavasti ennustetut kovat pakkaset eivät kaada suunnitelmiamme...

Vietämme tänä vuonna joulun kotona ja seuraksemme saapuu ainakin äitini. Anopille ja appiukolle toivotamme iloista joulua sinne kaukomaille, nähdään joulun jälkeen! Ja mikäli ne luvatut paukkupakkaset saapuvat, saamme iloksemme kenties jouluseuraa myös siskostani ja hänen miehestään. Pimu lähtee aatonaattona perinteiselle kuusenhakureissulle yhdessä isännän kanssa ja me jäämme Typyn kanssa kotiin keittelemään riisipuuroa ja paistamaan kinkkua. Lahjojakin on ostettu mutta maltillisin mielin. Pimun ja Typyn paketit koostuvat pääosin herkuista.

Enää siis kolme yötä jouluun... jaksetaan vielä hetki odottaa! Ja pidetään tänäkin vuonna peukut pystyssä, että meidän kuusi pysyy pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.