maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kotkan beaglei ilman siipii

Aika kiitää kuin siivillä. Vastahan oli pääsiäinen ja mökkikauden avaus. Juhlittiin myös allekirjoittaneen synttäripäivää ja Typy ajoi varista takaa Rajasaaressa meren jäällä tehden kierroksen myös Mäntyniemen edustalla. Ne kamalat paukkupakkaset tammi-helmikuussa, takkien pukemista isokorville hien valuessa pitkin selkää (johtuen kolmesta puserosta ja toppatakista). Ja sitten lopultakin kevät, jota seuraa kesä, joka sisältää kaikkea mukavaa. Niistä varmasti mieleenpainuvimpana juhannus, jota vietämme taas tänä vuonna Kotkassa.

Pimulle tuleva juhannus saaressa on jo kaiketi ainakin seitsemäs kerta. Typy pääsi "saaren makuun" viime juhannuksena ja kyllä pitkäsääri nautti olostaan! Pimu näytti hyvät kerjuupaikat ja mustikkavarvikot, joissa kieriä. Venematka oli unohtumaton, meille kaikille. Mitähän kaikkea tänä vuonna mahtaakaan tapahtua... Ainakin vene on taas vanha tuttu ja pikasliippari saanee maata laiturissa. Ja toivon jälleen hartaasti, että kyykäärmeet pysyttelevät kaukana meidän juhannusjuhlista.

Kun juhannus on  juhlittu, ryhdymmekin jo odottamaan kesälomaa. Siihen on vielä muutamia viikkoja aikaa mutta jonkinmoisia suunnitelmia on tehty. Niistä sekä tietysti meidän mittumaarikuulumiset kirjoittelen ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.