keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Elvistellen kohti lomalaitumia

Pitää taas päivitellä tätä hellettä! Huh sentään, että on lämmin. Kiitän meitä, siis itseäni ja isäntää, että hamstrasimme kaksi kappaletta tuulettimia heti, kun ne kesän korvalla ilmestyivät kauppoihin. Niille on nyt käyttöä. Tämä kuumuus aiheutti myös sen, että isännän tälle viikolle suunnittelema retki yhdessä Pimun kanssa peruuntui. Pimulle nämä helteet ovat liian kovia, jotta se jaksaisi vaeltaa useamman päivän pitkin erämaita. Eikä se isännällekään kovin miellyttävä kokemus olisi, samoilu 30 asteen kuumuudessa voi olla aika tuskaisaa. Ja retkellähän on tarkoitus olla mukavaa, joten reissu lykkääntyy kunnes helle helpottaa.

Juhannusta juhlimme aurinkoisessa säässä nauttien hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Pimu tietää saaren tavat ja oli aina paikalla, kun oli mahdollisuus saada makupaloja. Niitä kun jaetaan grillin äärestä ja lisäksi kannattaa tarkkailla rantaa pitkin käveleviä ihmisiä, joilla on epämääräisen näköinen mytty kädessä. Se mytty nimittäin sisältää savulohen rippeet, joiden on tarkoitus mennä lokkien ruuaksi. Mutta lokit eivät ehdi apajille, kun Pimu äkkää myttyä kiikuttavan kaksijalkaisen. Pimu on tarvittaessa hyvinkin nopea!

Typy ei vielä hoksannut, milloin herkkumarkkinat ovat avoinna mutta kyllä sekin osansa sai. Lisäksi isokorvat tutkivat ahkerasti lähimaastoa ja rantaa. Metsään päin kuului räyhätä kovaan ääneen ja osansa beaglein laulannasta sai myös merellä ohikiitävät kovaääniset veneet. Niille piti nostaa metakka. Kaiken kaikkiaan saaren juhannuskuviot noudattivat sekä koirien että ihmisten keskuudessa vanhaa tuttua ja hyväksi havaittua kaavaa. Otettiin rennosti ja nautittiin olostamme!

Tulevana viikonloppuna rokki soi, kun on aika perinteisen Elvis-kesäjuhlan. Aion koluta myyntipöydät tarkasti läpi, jospa vaikka sattuisin löytämään tytöille jotakin kotiinvietävää. Elvis-juomakuppi olisi mahtava! Ja kun lauantaina on elvistelty, voikin alkaa keskittyä lomasuunnitelmien hiomiseen. Se on nimittäin jo ovella, kesäloma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.