sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Haiseva paluu arkeen


PPP eli pask...nen Pimu poseeraa.
Siitä vierähtikin jo tovi. Nimittäin siitä, että Pimu pyörii ihan siinä itsessään. Nimittäin sonnassa eli paskassa, mitä sitä kaunistelemaan. Perjantaisen iltapäivälenkin tuloksena oli kaksi todella pahalta haisevaa beaglea, jotka olivat löytäneet metsästä jonkin elukan läjät. Kyseessä ei ollut koiran tai ihmisen jätökset vaan todennäköisesti supikoiran tai ketun sontaa.

Mitä vanha edellä, sitä siis nuori perässä. Typy innostui sonnassa läträämisestä niin paljon, että pitkäkoiven turkista suorastaan valui tätä lääryä. Pimulla sentään pahimmat sotkut olivat akselilla pää-kaula-etujalat. Loppulenkki meni reippaasti kohti kotia ja haju oli suorastaan tyrmäävä, kun pääsimme kylpyhuoneeseemme saakka. Pesuun joutuivat isokorvien lisäksi myös remmit, valjaat sekä emännän kengät, takki ja housut. Ja kun koirat oli pesty, menin itsekin suihkuun. Tuntui, että olin itsekin yltä päältä paskassa!

pPp 2
 Huomenna on aika palata taas arkeen ja töiden ääreen. Kuntoni on sen verran hyvä, että sairauslomailu loppuu ja työ kutsuu. Nämä kuluneet viisi viikkoa ovat menneet kuin siivillä. Pimu ja Typy ovat rytmittäneet päiväni vaikken ensi alkuun pystynyt itse tyttöjä ulkoiluttamaan. Eikä sovi tietenkään unohtaa mukavaa lomaviikkoa mökillä vaikken saunaan saanut mennäkään. Hieman olen huolissani, mitä kaksikko tuumaa, kun huomenna en olekaan päivällä kotona antamassa herkkuja tai ottamassa nokosia tyttöjen välissä meidän sängyssä. Mutta eiköhän ainakin Typy keksi itselleen ohjelmaa päivien ajaksi. Eli viimeistään aamulla nostetaan kaukosäätimet hyllyn päälle, tuikkukynttilät piiloon ja kengät eteisen kenkäkaappiin talteen. Ja teen lyhyen työpäivän, jonka jälkeen kiiruhdan kotiin katsomaan päivän tuhosaldon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.