torstai 4. huhtikuuta 2013

Jokaiselle jotakin

Toivotimme huhtikuun tervetulleeksi leppoisista pääsiäisen pyhistä nauttien. Rentoilun lisäksi vapaapäivät sisälsivät hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja reippaita ulkoilureissuja. Kaikkia sopivassa tasapainossa ja kyllä me kaksijalkaiset hitusen rehkimmekin siivoamalla kaaokseen päässeen vaatehuoneemme.

Aurinko sulattaa lunta vinhaa vauhtia ja tämä tarkoittaa jokakeväisen pesurumban alkamista. Miltei joka ulkoilureissun jälkeen isokorvat on suihkutettava ja siinä käydään taas tahtojen taistelua erityisesti Pimun kanssa. Ikäneito ei vaan ole vesipetoja ja hanttiin on laitettava pistämällä kaikki voimat peliin. Ja kyllä Pimussa voimaa on, uskokaa pois! Muita keväisiä rutiineja on matolääkitys molemmille tyttösille ja kuuri aloitettiin eilen. Lääkkeiden antaminen on helppoa hommaa pesemiseen verrattuna, sillä tabletit voi piilottaa ruuan sekaan. Ruokahalustaan tunnetut karvakuonomme eivät juuri aikaansa tuhlaa, kun ruokakuppi ilmestyy kuonon eteen. Siinä ei jouda miettimään, olisiko ruokaan mahdollisesti jemmattu jotain ylimääräistä, kun houkutteleva tuoksu nousee kupista kohti nenää ja ruuan kimppuun hyökätään heti.

Matolääkekuurin lisäksi eilen myös riehuttiin Keravan kolmikon kanssa. Itse tyydyin poikien äidin kanssa seuraamaan vilkasta menoa sohvalta käsin mutta kolmikko ja Typy olivat vauhdissa. Pitkäkoivelle heiteltiin palloa ja pelattiin futista Typsyn toimiessa maalivahtina. Pimu sai osakseen silittelyä sekä rapsuttelua, sillä vanhus ei innostunut riekkumisesta. Parasta näissä tapaamisissa onkin se, että saamme jokainen jotakin; emännälle juttu- ja juoruiluseuraa, Typylle liikuntaa ja Pimulille halauksia roppakaupalla. Mukavaa näytti olevan myös keravalaisilla, joten uskon, että meidän poppoo onnistui vastavuoroisesti ilahduttamaan mukavaa vierasjoukkoamme. Ja se taitaa olla parasta se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.