maanantai 2. syyskuuta 2013

Uikku korjataan koskeloksi ja kakkurosvo jatkaa ryöstöretkiään

Anopin ollessa kylässä kannattaa
aina kerjätä. Pimulla on siitä jo
vuosien kokemus.
Ja ihan ensi alkuun suuret pahoitteluni! Tarkkaavainen blogilukijamme epäili tekemäämme silkkiuikkuhavaintoa ja eilen isäntä kävi vielä lomakuvamme tarkasti läpi. Niinhän se on, että mökkirannassamme isoa poikasjoukkoaan treenautti isokoskelo eikä silkkiuikku. Olisiko ollut samainen isokoskelo, joka bongattiin kevään ensimmäisellä mökkireissullamme...  Ihminen on erehtyväinen, myös blogikirjoittaja. Lupaan olla jatkossa tarkempi luontohavainnoistamme kertoessani. Kiitos kommentoijalle, joka mokamme huomasi.

Sitten asiaan; ohessa muutama lomakuva, joita lupasin edellisessä kirjoitelmassani teille esittää. Kuvittelin, että meillä olisi kahdessa kamerassamme (+kännykät lisänä) vaikka minkäsorttisia lomaotoksia mutta ei niitä sitten kovin reilusti ollutkaan. Mutta saa näistä jotakin tuntumaa siihen, millainen mökkireissu meidän karvanaamoilla oli.

Perinteisellä lähisaareen tehdyllä
makkaranpaistoretkellä oli
mukava myös uida. Tässä Typyn
tyylinäyte.
Menneenä lauantaina juhlistimme jälkikäteen isännän synttäripäivää varsinaisen merkkipäivän ollessa jo heinäkuussa. Taas kerran varas iski  ja Typy pääsi pariinkin otteeseen maistamaan omin lupinensa päivänsankarille tehtyä kakkua. Olimme jo kuvitelleet, että tämä varastelu olisi taakse jäänyttä mutta ei... Pitää siis edelleen muistaa, että Typsyn ahneudella ei ole mitään rajaa. Erityisesti tilanteissa, joissa meillä on enemmän porukkaa koossa ja huomiomme kiinnittyy vieraisiin Typyn sijaan, iskee pitkäkyntinen keittiön antimiin välittömästi.

Kalenterista on käännetty syyskuu esiin. Kesä on kaiketi nyt virallisesti ohi ja syys saapuu. Seesteistä sellaista kaikille teille blogin lukijoille, pysykäähän matkassamme mukana!
"Toi on syönyt vissiin makkaraa,
siltä tuo kuono kyllä haisee."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.