tiistai 12. marraskuuta 2013

Ihan vaan ateisti

Ennen...
Ei, ei Typy ole kääntynyt muslimiksi (taitaa olla ateisti) vaikka isäntä nauroikin ja nimitti burkaksi kääreen, joka oli viritelty pitkäkoiven päähän lääkärireissun päätteeksi. Ja burkahan peittää kasvot, kun taas Typsykälle tehty viritys mielestämme kuristi sitä kaulasta. Side otettiinkin kotiin päästyämme pois ja vaihdoimme tilalle jykevän haavateipin.

Jonkin sorttinen syylä tai kasvain ilmestyi siis kesän aikana Typyn korvanlehteen ja eilen tohtoritäti leikkasi pallukan pois. Polttaminen ei onnistunut sillä mollukka oli kasvanut niin suureksi. Tikkejä korvanlehteen ei laitettu, sillä ne saattaisivat kurtistaa korvanlehden ihoa. Lääkärin mielestä haava kannatti jättää auki, jolloin se menee umpeen siistimmin ja korvanlehti näyttää jatkossakin korvanlehdeltä. Eikä haava näyttänyt vuotavan illalla enää ollenkaan, joten hyvä, ettei tikkejä laitettu.

ja jälkeen operaation.
Typy oli melko tokkurainen operaation jäljiltä. Pelottaakin oli tainnut, olihan tämä sen elämän ensimmäinen leikkaus sekä nukutus. Kyse oli kuitenkin onneksi vain pienestä hommasta ja kaikki sujui hyvin. Kipulääkettä Typy oli saanut piikillisen lääkärin toimesta eikä sitä annettu tai määrätty kotiin vietäväksi. Typy ei nimittäin ole kovinkaan kipuherkkä, toisin kuin Pimu. Tällä samalla reissulla myös hampaisiin kertynyt hammaskivi sai kyytiä ja hampulitkin loistavat taas valkoisina Tyyperin suussa. Kyllä nyt kelpaa, puhtaat hampaat ja patiton korva!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sulle, Typy!

  Tuplamuiskut molemmille Tytöille

  VastaaPoista
 2. Kiitos pojat, välitän terveiset meidän toipilaalle. Ja sulle myös Tuisku, paljon tsemppiä! Toivottavasti saatu diagnoosi helpottaa nyt oikean hoidon löytymisessä.

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
 3. Voi Typyä! Noille teidän koirille kyllä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Toivottavasti se korva paranee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan Inkku, tänä syksynä näyttää tulevan eläinlääkäri tutuksi meidän koirille. Mutta ei mahda mitään, vaivat ja krempat on hoidettava. Typy on jo täysin oma itsensä ja korva paranee hyvin.

   Pimun ja Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.