keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Missi mykkänä

Pimu kruunattiin perjantaina Miss Suomeksi (!) ja lisäksi ikäneito toimi luisteluesityksissä radiona (kylläkin mykkänä sellaisena). Naks, radio päälle Pimua selästä painaen ja naks uudemman kerran, kun esitys päättyi ja radio tuli sammuttaa pisteiden annon ajaksi. Ihailen lasten lentävää mielikuvitusta sillä se ei meille aikuisillekaan olisi toisinaan yhtään pahasta.

"Mitä tuo odottelee, heittäisi jo!"
Keravan lapsenlikkareissu sujui siis mukavissa merkeissä ja molemmat isokorvat otettiin hienosti mukaan poikien touhuihin. Typyn kanssa leikittiin pallolla ja välillä uimamaisterimme suorastaan läähätti, kun pallonheittäjät jaksoivat heittää ja pyöritellä palloa pitkiäkin aikoja. Pimu hääräsi menossa mukana ja kun Pimpula vetäytyi omaan petiinsä torkkumaan, käytiin sen päälle heti laittamassa täkki, ettei vanhusta palele. Hienoa huolenpitoa!

Lauantaina sanoimme keravalaisille heipparallaa ja läksimme illanviettoon Haagaan. Isännän ja appiukkoni vaihtaessa autoon talvirenkaita, vietimme anoppini ja koirimusten kanssa laatuaikaa karvakuonojen herkutellessa nakeilla ja meidän kaksijalkaisten maistellessa kuohujuomaa. Ja kun oli aika ryhtyä syömään, hyppäsi vanhus hyvin rivakkaasti alas sohvalta kerjäämään makupaloja. Ruuan tuoksut herättävät Pimun sikeimmästäkin unesta ja kerjääminen ei ole vähentynyt vanhuudenvaivojenkaan myötä. Taitaa olla taito, joka ei koskaan unohdu eikä häviä.
4 kommenttia:

 1. "Päivää täältä koiralandian radiokanavalta. Tämän vuoden Miss Suomi Koira on... " :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voisi todeta että radiosta kruunattiin missi.

   Pimun ja Typyn emäntä

   Poista
 2. Lapset on niin vilpittömiä, sopivat hyvin yhteen koirimusten kanssa :) Ihanaa huolenpitoa isokorvista, vierailusta nauttivat varmasti koirat sekä lapset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat olivat äitinsä mukaan tykänneet, kun meidän kaksikko oli heitä hoitamassa yhdessä isännän ja minun kanssa. Ja ilo oli tosiaan molemminpuolista.

   Terkkuja Artulle, toivottavasti eroikävä Bassen takia ei ole suunnaton.

   Pimun ja Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.