keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Vastaus viiksihaasteeseen juhlia jo odotellen

Meidän isokorville heitettiin viiksihaaste Myrskyn ja Tuiskun toimesta ja tottahan toki nappasimme haasteen vastaan. Oheisessa kuvassa siis vastaus haasteeseen, meidän karvakuonot kera viiksien. Juu, kuvaa on vähän muokattu sillä Pimun ja Typyn omat viikset ovat melkoisen hennot. Isäntä osallistui viime vuonna Movemberiin, siitä en laita kuvaa...


Viiksikuvalla on vänkä tausta, sillä nappasin sen, kun lenkin jälkeen koirimukset piti pestä, taas. Pimu meni suihkuun edeltä ja Typy päätti, että hän tulee pesulle samaan aikaan. Siinä kaksikko sitten nökötti sulassa sovussa vieretysten, kun suihkuttelin niitä puhtaaksi kurasta. Kätevää, kaksi beaglen pesua yhdellä iskulla!

Tällä viikolla on suuren juhlan paikka. Lauantaina kohotamme etukäteen synttärimaljan meidän ikäneidollemme. Juhlat tulevat noudattamaan vanhaa tuttua reseptiä; ruokaa, juomaa ja ystävien mukavaa seuraa. Pimu saanee luultavasti kivoja lahjapaketteja ja tuskin Typykään unholaan joutuu. En jaksa edes muistaa, milloin aloitimme tämän pikkujoulu-synttärikekkerit-perinteen mutta ensimmäisestä kerrasta on jo kovasti aikaa. Vierasväki on vuosien varrella hiukan muokkaantunut, osa on tipahtanut pois elämän viedessä eri suuntiin ja tilalle on toivotettu tervetulleeksi uusia tuttavuuksia. Tiedossa on varmasti hauska ilta koko meidän poppoolle ja itse riemuitsen erityisesti siitä, että saamme vielä tänäkin vuonna juhlia rakasta Pimua. 

5 kommenttia:

 1. Näin on, aika muhkeat viikset laitoin tytöille tuohon kuvaan... Terkkuja Josélle!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
 2. Ihan pikkasen meitä nauratti noi viikset. Huimat.

  Lahjakasta syntymäpäivää ja pikkujoulua teijän porukoille ja muiskut kanssa.

  VastaaPoista
 3. Onnea jo etukäteen hienosta iästä! ♥
  Meidän perheen beagleneiti on 10-vuotias, toivottavasti saa viettää vielä monta vuotta kanssamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marika ja kiitos, kun kävit täällä Pimun blogissa! Tervetuloa toistekin.

   Välitin onnittelusi meidän ikäneidolle. Beaglet ovat melko korkea-ikäisiä, joten varmasti teidänkin neiti porskuttaa vielä vuosia eteenpäin.

   Pimun ja Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.