sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Taival jatkuu Typyn tahtiin

Haluan lämpimästä kiittää kaikkia Teitä, jotka olette myötäeläneet ja muistaneet meitä suuressa surussamme joko tämän blogin kautta tai muutoin. Pimulla oli paljon hyviä ystäviä ja se on mukava tietää.

Vaikka Pimulle on nyt jätetty hyvästit, kirjoitan tätä blogia jatkossakin. Päärooliin astuu Typy. Aion myös kirjoittaa Pimun viimeisestä jouluaatosta sekä sitä seuranneen kohtalokkaan jouluyön tapahtumista mutta annetaan ajan vähän kulua. Olen tuon yön tapahtumista vielä liian avohaavoilla, jotta voisin siitä mitenkään järkevästi tarinoida.

Uusi vuosi kurkkii jo ovella ja kaikesta tapahtuneesta huolimatta suuntaamme kyynelten läpi katseemme vuoteen 2014. Uutta vuotta otamme vastaan kotona perinteisin menoin. Luoksemme saapuu vanhaan tuttuun tapaan isännän lähisukua ja tänä vuonna mukaan liittyy myös isäni vaimonsa kera. Nautimme makoisasta ruuasta ja leppoisasta tunnelmasta hyvässä seurassa. Uskon, että meille tekee hyvää saada vähän iloakin tähän murheen keskelle. Ja varmasti muistelemme myös rakasta Pimua, Pientä Suurta Beagleamme.

Pimun ja Typyn emäntä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.