maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ensiesittäytymisiä

Palasimme eilen takaisin kaupunkiin. Isäntä vietti mukavan viikon Puulan rannalla ja viikonloppu vierähti isäni ja hänen vaimonsa mökkivieraina. Hippu sulatti isäntäväen sydämet reippaalla menollaan ja suloisella olemuksellaan. Typyä ei toki unohdettu vaan se sai herkkupaloista isoimmat ja rapsutuksia runsaasti. Haukivuoren kupeessa järvi on sen verran lämmin, että karistimme sekä minä että Typy talviturkit pois niskoiltamme ja pulahdimme uimaan. Virkistävä kokemus!

Tällä alkaneella viikolla vietämme keskikesän juhlaa juhannusta. Noudatamme perinteitä ja suunnistamme Kotkaan. Hippu pääsee saareen elämänsä ensimmäistä kertaa ja siellä riittää varmasti paljon tuumailtavaa. Jo yksin venematka saattaa olla huiman jännä kokemus. Hippu pääsee esittäytymään isännän tädille ja hänen miehelleen. Uskon, että Hippu tulee hurmaamaan myös heidät.

Typy nautiskelee huomenna hieronnasta, kun koirahierojamme tulee käymään kevään viimeistä kertaa. Typyä ei kevään aikana ole kovin usein hierottu mutta jokaisesta kerrasta on varmasti ollut hyötyä. Mökkireissun jälkeen Typyn takajalat vaikuttavat hieman kankeilta. Toivottavasti hieronnasta löytyy apua tuohon vaivaan. Tänä aamuna ei näyttänyt kuitenkaan siltä, että Typyllä olisi kipuja. Se on tärkeintä se. Jos hieronta ei auta niin eiköhän jäykkyys karise viimeistään Hipun kanssa mellastaessa. Hyvää jumppaa tuo leikkiminen!

Päätän tämän kirjoitelman kuviin, jotka on napsittu viikonloppuna Haukivuoren mökillä. Mukavaa viikon jatkoa kaikille PSB:n kamuille!

Pusu grillikatoksessa.

Kiipeilijä.

Meidän ihana Tyyperi.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Typy ja Hippu kiittävät komeiden poikien kehuista!

   Poista
 2. Tiälä on kansa yks poeka syvän syrjällään nuita kuvija kahtoessa <3 <3 Ja äet kansa. Käski lisätä tuon :)
  Jos lie se uinti vuan äkikseltää jääkistännä Typyn jalakoja. Hieronta aattaa varmaan.
  Toevottaan lämpimämpee viikkoo ja ilosija hetkijä tytöelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy riehui Hipun kanssa pitkin pihaa tuntitolkulla. Joten äkillinen juoksumaratooni saattoi jäykistää kintut. Kyllä ne siitä varmasti vetreytyy.

   Leppoisaa ja mukavaa juhannusviikon jatkoa teille äipän kanssa. Ihan ihana olet sinäkin Iivari!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Hippu on kyllä semmoinen söpöliini, ettei kukaan voi olla siitä tykkäämättä, vaikka se vähän vuotaisi ja testailisi hampaitaan.
  Hieronta ja muutaman päivän lepo varmaan verryttää Typyn jalat. Riekkuminen viileässä kelissä äkistään ei tee hyvää kenellekään.

  Hyvää juhannusta ja leppeitä tuulia koko Typyn laumalle toivottaa Aatu laumoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu on taitava hurmaamaan kaikki. Typynkin. Eilen illalla Typy nautiskeli onnellisena, kun Hippu nuoli sen kuonoa.

   Mukavaa keskikesän juhlaa koko teidän poppoolle toivottelee täältä Typy jengeineen.

   Poista
 4. Voi sentään miten ihanat tytöt! Toivotaan teille aivan mahtavan ihanaa ja aurinkoista juhannusta. Yhdessä Kotkan saarista on Palvelijatarkin viettänyt kesää lapsena (Majasaari).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teille myös leppoisaa ja hilpeää juhannusta toivottelee Typy ja Hippu palveluskuntineen

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.