maanantai 8. kesäkuuta 2015

Uutta sekä ihmeellistä

Hippu kasvaa hurjaa vauhtia. Tänään se saa ensimmäisen rokotuksen ja alkaneella viikolla edessä on myös Hipsulin elämän ensimmäinen mökkireissu. Jännittävää! Mitenhän pikkuneiti käyttäytyy eläinlääkärissä... Hippu ja Typy ovat kyllä reippaita tyttöjä, joten uskon, että lääkärikäynti sujuu kommelluksitta. Mökillä riittää Hipulle varmasti mahdottoman paljon uutta ja ihmeellistä.

Typyn uusi peti. Omistaja puuttuu kuvasta, koska oli keittiössä
odottamassa aamuruokaa. Pohjatyynyn pistin heti säilöön, jotta Hippu ei
käsittele sitä. Tilalle laitoin vanhan sängyn tyynyn sekä paksun peiton.

Kävimme viime viikolla ostamassa Typylle lupaamani uuden sängyn. Typy antaa myös Hipun nukkua siinä. Välillä siinä nukkuvat molemmat yhdessä kasassa. Olemme hyvin iloisia isännän kanssa siitä, että Typsy on hyväksynyt Hipun näin hyvin osaksi meidän laumaamme. Se leikkii Hipun kanssa ja ulkona, toisia koiria kohdatessa, se hieman vahtii pientä kaveria. Ainakin kaikille tuntemattomille koirille pitää ärähtää, jos tulevat liian lähelle Hippua. Pakopaikkana Typylle toimii meidän sänky tai sohva, kun riiviö alkaa ottaa hermoille. Ei mene kyllä kauaa, kun Hippu pääsee hyppäämään itse sohvalle...

Kaiken kaikkiaan elämä uuden perheenjäsenen kanssa on alkanut ilman isompia draamoja, hyvässä harmoniassa ja hengessä. Hieno juttu! Luotinkin siihen, että mahdollisen alkukankeuden jälkeen kaikki sujuu mainiosti. Onhan Typy hyvin viisas ja kiltti koira. Ja uskon, että tuolla kaukana Pimu hymyilee ja on ylpeä Typystä, oivasta roolimallista pienelle Hipulle.
8 kommenttia:

 1. Typy on isosisko parasta AAA-luokkaa. Ja Hippuliini saman luokan pikkusisko.
  Hyviä mökkikelejä! Vesi on kylmää, ei edes tassuja voi vielä kastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti Typy on isosiskon roolin ottanut ja Hippu taas pikkusiskon. Hyvä parivaljakko ovat!

   Puula on kuulemma noin 12-asteista. Saapa nähdä, meneekö Typy uimaan.

   Aurinkoista viikon jatkoa teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar8. kesäkuuta 2015 klo 10.40

  Hieno on sänky! Upeaa, että Typy on noin sujuvasti ottanut Hipun suojiinsa ja hyväksynyt perheenjäseneksi. Typy tietää olevansa Hipulle pomo, jota Hippu kunnioittaa (vaikka täytyyhän Hipun välillä tarkistaa asemansa laumassa).
  Teille tulee tosi kiva kesä koiruuksienne kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sänky kestäisi pidempään kuin edeltäjänsä... Näinhän se on, että Hippu tietää paikkansa laumassa ja kunnioittaa Typyä. Ja Typy nauttii selvästi, kun Hippu fanittaa sitä ihan täysillä. Typy kun rakastaa huomiota.

   Toivotaan, että kaikille meille blogiporukoille tulee mukava kesä!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Mahottoman mukavia uutisia! Yhteispeti on poikaa, tai siis teijän tapauksessa tyttöö. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloisia ollaan täälläkin, että yhteinen sävel löytyi todella pian. Ja yhteinen petikin on mainio juttu!

   Reippaita pallopelejä ja työntäyteisiä pihahommia teille toivottelee täältä koko lauma!

   Poista
 4. Kyllähän se Typy tietää että pienemmästä on huolta piettävä. Ja puolustettavahhii.
  Suattaa siinä olla pikkusisko ihmeessäsä sielä mökillä! Niimpaljo kaekkee uutta, vettä ja mehtee. Siinä on Typylle alakuun hommoo opettoo revviirinrajat ja minnekkä ee sua männä. Vuan viksu Hippu kyllä oppii äkkijä :)
  Ja ihavvarmasti Pimu onnellisena kahtoo ja on hyvillämielin ku Typy nyt jatkaa niitä hienoja oppija etteempäen mittee sae siltä aekannaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Hippu on varmasti ihan pää pyörällä kaikesta, kun mökille pääsee. Typy saakin pitää yhdessä isännän kanssa huolen, ettei pikkuneiti lähde pidemmälle seikkailemaan. Kettuja ja supikoiria kun liikkuu etenkin iltahämärässä. Mökki on kyllä sikäli hyvässä paikassa, että naapureita ei ole lähellä ja metsää sekä järveä riittää silmän kantamattomiin. Oma rauha siis eikä koirimukset häiritse ketään.

   Pimun opeilla kelpaa mennä elämässä eteenpäin ja on mukavaa, että Typy jakaa niitä nyt Hipulle.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.