torstai 11. kesäkuuta 2015

Mökkiläiset

Kotona on rauhallista sekä hiljaista. Pidän huushollia yksin pystyssä sillä isäntä ja isokorvat ovat kalsan Puulan rannalla. Typy ei ole käynyt uimassa, joten Hippukaan ei ole päässyt veden makuun. Se nimittäin seuraa Typyä kuin hai laivaa, kulki meidän uimamaisteri minne tahansa. Olisi mukavaa, että ilma ja vesi alkaisivat reippaasti lämpenemään. Suomen kesä kun on niin harmillisen lyhyt.

Hippusella on riittänyt mökillä pällisteltävää ja puuhaa. Äitini laittamat kukkapenkit on myllätty ja isäntä on silmä kovana saanut vahtia, kun pikkuinen kokeilee mm. kiipeilytaitojaan mökin terassin kaiteilla... Automatka mökille oli sujunut uneliaissa tunnelmissa koiruleiden nukkuessa takapenkillä. Hyvä, että saivat unen päästä kiinni, sillä tiedän, että Typy ei pidä autoilusta. Ja samaa sorttia näyttäisi Hippukin olevan. Nukkuessa aika menee nopeammin eikä tarvitse koko matkaa jännittää.

Huomenna hyppään bussiin ja se vie minut Mikkeliin. Vastaanottokomitea kokoonpanolla isäntä, Typy ja Hippu odottavat siellä ja matka jatkuu isäni mökille Haukivuoren kupeeseen. Hipulla on siis edessä taas uusi paikka, uudet ihmiset, uusia iloja ja riemuja!

6 kommenttia:

 1. Oekeen ilosta ja riemullista mökkeelyvä koko sakille! :)
  Toevottavasti oes hyvä ilima ja lämmintä.
  Mielellää kateltas kuvija sieltä mökkireessulta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iivari! Mukava päästä pitkästä aikaa mökille. Laitan varmasti ensi viikolla mökkikuvia tänne blogiin. Mukavaa viikonloppua teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar11. kesäkuuta 2015 klo 15.36

  Hipulla avartuu maailma vauhdilla ja mukavissa merkeissä turvallisessa Typyn seurassa. Mikäs sen hienompaa pikkukoiralle. Toivotaan aurinkoa ja lämpöä loppuviikkoon ja mieluiten siitä eteenkinpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipulla on tosiaan kesän mittaan paljon uutta ja ihmeellistä koettavaa. Typy toimii hyvänä oppaana ja tukihenkilönä. Leppoisaa viikonvaihdetta teille toivottelee Typyn emäntä

   Poista
 3. Kivoja mökkikelejä kaikilla mökeillä! Vähän lämpiävää on tulossa. Sen verran kalseaa on ollut, ettei serkkumme himouimari Nunokaan kastanut kuin vähän tassujaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aatu!

   Puula on kuulemma 13-asteista, joten ei edes uimamaisterimme Typy ole viitsinyt mennä pulahtamaan. Ehkä sitten huomenna, kun on luvattu miltei hellettä. Isäni mökillä vesi saattaa olla hiukan lämpimämpää, kun on matalammassa lahdessa.

   Hyvää viikonloppua teidän poppoolle!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.