lauantai 25. heinäkuuta 2015

Päätepisteessä

Olemme päätyneet Savonrannan ja Haukivuoren kautta Kangasniemelle, pieneen punaiseen mökkiin. Kyläseikkailut siskoni sekä isäni mökeillä sujuivat mukavasti. Saunottiin, uitiin, lekoteltiin kylpytynnyrissä, syötiin hyvin ja otettiin rennosti. Niinhän lomalla kuuluukin tehdä, vai mitä! 

Typy ja Hippu ovat nyt täysin toipuneet köhästä. Hieno homma! Typsykkä vahtii ja vartioi. Välillä se pulahtaa Puulaan. Hipatsu syö innolla mustikoita ja metsämansikoita. Välillä se keksii jahdata sudenkorentoa tai jyrsii isännän kenkää. Me kaksijalkaiset taas puuhailemme kaikensorttista pikkupuuhaa, mitä liki neljäkymmentävuotiaalta mökiltä löytyy aina. Toki vasaran sijaan myös kirja löytää tiensä käsiimme ja iltaisin grillin kuumetessa katselemme rauhaisaa lahtea, jossa kuikat lipuvat hiljakseen välillä sapuskaa sukeltaen. 

Ensi viikolla piipahdamme Kangasniemen kirjastossa, jossa toivottavasti onnistun lisäämään pari lomakuvaa tänne blogiin. Heippa siihen asti! 


Ps. Koska nettiyhteys täällä metsässä on mitä on, en ole päässyt kommentoimaan blogikamujemme kirjoitelmia. Mutta luettu niitä on, ahkerasti. Kovasti terkkuja teille kaikille meidän neitokaisilta! 


5 kommenttia:

 1. Tuo jos mikä on paratiisi! Niin immeesille ku koerillehhii :)
  Oekeen hyvvee lomajjatkoo teelle kaekille! Ja tytöelle tsiljoona pusuva <3

  VastaaPoista
 2. Párek ja Palvelijatar25. heinäkuuta 2015 klo 12.31

  Voi miten hieno loma teillä onkaan! Hyvä uutinen tuokin, että koiruudet ovat köhättömiä ja pitävät hauskaa koko sydämellä. Aurinkosia ja onnellisia päiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että yskä on tapettu. Lomalla voi lomailla blogeistakin, kun mökillähän pitääkin olla pois sivistyksen hapatuksesta. Huom! Kirjat ja radio eivät tässä tapauksessa kuulu sivistykseen, vaan ovat puhtaasti viihdettä. Nauttikaa lomastanne koko sakki! Sateen sattuessa sateessa.

  VastaaPoista
 4. Letkeetä lomaa ja lämpimiä uimisilmoja!

  VastaaPoista
 5. Iso kiitos teille kommenteistanne, arvon blogikaverimme! Typy ja Hippu lähettävät teille kaikille megamuiskuja!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.