torstai 30. heinäkuuta 2015

Yhdessäoloa

Vaikka kulunut heinäkuu on ollut suurelta osin sateinen ja kalsa, on joukkoon mahtunut myös aurinkoisia päiviä. Kohta toivotamme tervetulleeksi elokuun, odottaen että loppulomamme olisi lämmin ja kesäinen. Illat alkavat jo pimenemään mutta loppukesässä on aina sitä omaa taikaansa. Kanttarellisadon on kerrottu olevan runsas ja mustikoitakin riittää. Koskelo- sekä sinisorsaäidit ovat useana iltana tuoneet näytille jo isoksi kasvaneet poikasensa. Isännälle tuottaa pientä päänvaivaa halkokasasta löytynyt ampiaispesä ja itselläni on iso pino Kangasniemen kirjastosta lainattuja kirjoja, jotka toivon ehtiväni lukea loman loppumetreillä.

Tässä alla muutama otos Typsyn ja Hipun kesänvietosta. Joka päivä parivaljakko ottaa yhdessä useammankin juoksukisan ja lyö sen päälle leikiksi. Päätös ottaa Typylle kaveri oli enemmän kuin oikea. Kun seuraamme kaverusten puuhastelua ja yhdessäolon riemua, olemme varmoja että Typsykkä on eri iloinen, kun sai itselleen kaverin, pikkusiskon.

8 kommenttia:

 1. Koiran paras ystävä on koira. Ja niin muuten ihmisenkin. Hauskoja lomantähteitä Puulan rannalle! Ellei keli suosi, niin ainahan voi lukea. Ja beaglet kyllä osaavat käyttää sadepäivät loikoiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan, koira on paras kamu kaikille! Lomanrippeet Puulalla olivat aurinkoisen lämpimiä. Sadepäivinä tosiaan huilattiin koko porukka. Usein meillä kaksijalkaisilla oli kirja kädessä ja biigelit ottivat torkkuja. Osaavat siis hyödyntää huonojen ilmojen mahdollistaman huilitauon mm. mökkitontin vahtimisesta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar30. heinäkuuta 2015 klo 21.05

  Kyllä siellä ilmiselvästi on kaksi supertyytyväistä ja onnellista koiraa. Toivotaan parempia kelejä loppukesäksi. Elokuuhan on vielä kesäkuukausi. Ja syksystä olisi kyllä paras tulla kuulas, raikas ja kuiva!
  Párekilta pusuja tytöille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelithän muuttuivat loman loppumetreillä varsin hienoiksi. Toivotaan tosiaan syksystä lämmintä ja sateetonta.

   Párekille paljon terkkuja meidän tyttösiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Kylläpä Hippu Neiti on kasvanut, tullut potraksi tytöksi. Nauttikaa kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu on tosiaan kasvanut huimasti. Se on jo siro pitkäsääri. Koirat ei kovin kauaa ihan pikkuvauvoina pysy, kasvukehitys on nopeaa.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Paljo pusuja lomavviettäjille! Näkkyy olovan sielä siskoksilla mukavata :) Onko pikkusisko jo uskaltaatunna uimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsukka ei ole uimaan mennyt. Ainakaan vapaaehtoisesti. Se kyllä osaa uida, nostimme sen mökkirannassa muutaman kerran järveen ja kyllä Hippu rantaa ui hyvinkin mallikkaasti (jalatkin ylettyivät kyllä pohjaan). Se ei pelkää vettä mutta jostain syystä ei kaiketi vielä hoksaa veden virkistävää vaikutusta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.