perjantai 7. elokuuta 2015

Loman loppuja

Niinpä niin. Lomamme lähestyy viimeistä kaarretta ja maaliviiva häämöttää. Isäntä läksi viettämään viimeisiä lomapäiviä ystäväporukalla Saimaan rannalle ja me perheen naiset jäimme Puulalle. Sunnuntaina sanomme haikeat heipat mökille, kun isäntä nappaa meidät kyytiin ja suuntana on etelä ja koti. 

Hirmuisen nopeasti tämä kesälomailu taas vierähti. Siltähän se kyllä joka loman jälkeen tuppaa tuntumaan. Mutta aiomme syksyn mittaan piipahtaa täällä Kangasniemellä, joten hyvästejä tämän kuluvan vuoden osalta emme vielä möksälle sano. 

Typsy satutti eilen etujalkansa Hippulin kanssa riekkuessa. Kovin pahasti jalka ei onneksi kipeytynyt mutta nämä vikat mökkipäivät otetaan iisisti. Jalka pitää yrittää pitää levossa. Säikähdin kyllä perinpohjaisesti ja pelkäsin jo pahinta; jalka joko murtui tai meni poikki. Mutta onneksi ei, luultavimmin kyseessä on venähdys. Typylle sattuu ja tapahtuu ja valitettavasti näitä terveysvaivoja turhan usein. Toivottavasti kinttu paranee pian. 

Hipulta tuli pissivahinko yhdelle mökin matoista, joten aloitan tämän perjantain mattopyykillä. Ja mikäs nyt mattoja pestessä, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Lämmintä ja leppoisaa viikonvaihdetta myös teille kaikille PSB:n ystäville!


6 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar7. elokuuta 2015 klo 14.52

  Pikaista ja täydellistä paranemista tassuvaivaan! Kyllä on kuvassa kaksi tosi onnellista ja rentoa koirulia, loma on ollut selvästi upea. Vielä on kesää jäljellä, vastahan se näyttää pääsevän vauhtiin. Onneksi on työssäkävijöilläkin viikonloput vapaat, joten aurinkoista jatkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos teille Párek ja Palvelijatar! Jalkavaiva meni ohitse, kun rauhoitin juoksukaverit muutamaksi päiväksi enkä antanut Typyn riekkua Hipun kanssa. Toivottavasti jalka on lopullisesti kunnossa.

   Loma on nyt takana ja on aika palata työmaalle. Onneksi on tosiaan viikonloput vapaat ja onhan meillä syksylläkin vähän lomaa.

   Lämmintä alkaneen viikon jatkoa toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Harmillinen haaveri, mutta uskomme että Typyn jalka paranee pian <3
  Nyt on Hipsukka kasvanut niin paljon, että tosta kuvasta ei ihan heti erota, kumpi on kumpi =D
  Mukava kuulla, että palaatte mökille vielä syksyn mittaan. Pienempiä irtiottoja arjesta, vaikka varsinainen loma loppuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalka on jo kunnossa tai ainakin siltä näyttää. Parin päivän juoksu- ja riehumiskielto rauhoitti ongelman ja mukava niin. Mökkimaastomme on melkoisen kivikkoista, kantoista ja mukuraista, joten eipä ihme että haaveri sattui.

   Mökillä käydään tosiaan vielä syksyllä. Yritämme ehtiä sinne ainakin muutamana viikonloppuna ja lokakuussa on viikon kestävän syysloman aika.

   Hippu on kasvanut huimasti ja on jo melkoisen iso likka. Toki Typsyyn verrattuna vielä vauva, myös elkeiltään. Mamman syli on turvapaikka ja isännän perään miltei itketään...

   Muiskuterkkuja Artulle ja leppoisan kesäistä viikon jatkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Onpas teistä söpö unikuva!
  Pikaista paranemista Typylle, että pääsette taas touhuamaan yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvi! Jalka on parempi ja voisin sanoa, että kunnossa jo. Hyvä, että se parani levolla. Nyt voi taas kaksikko riehua yhdessä vaikka pidän kyllä Typyä vielä muutaman päivän aisoissa, ettei ihan täysillä vielä mennä.

   Mukavaa alkaneen viikon jatkoa kollegalle toivottelee Typy sekä Hippu ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.