perjantai 8. tammikuuta 2016

Velipoika

On tämä blogimaailma ihmeellinen! Siitä saimme tuta, kun vastaanotimme viime vuoden puolella viestin Hipun veljen emännältä. Hän oli tyttärensä kanssa löytänyt tämän Pienen Suuren Beaglen ja sitä kautta Momon siskon. Olin yllättynyt ja ilahtunut tästä yhteydenotosta. Meillä oli tieto, että yksi Hipsukan sisaruksista oli päätynyt tänne pääkaupunkiseudulle ja blogin kautta pikkubeaglejen polut siis kohtasivat. Eri hauska juttu!

Momon emäntä ehdotti tapaamista ja ystävällisesti kutsui meidät Hipun kanssa kylään. Momoa kun ei voi pitää missään irti ja nuori herra asustelee omakotitalossa, jossa on aidattu piha. Kiitin kutsusta ja otin sen mieluusti vastaan. Miten kiva olisi tavata Hipun veli! Kirjeenvaihtomme perusteella sain kuulla Momon emännältä, että sisaruksilla on paljon samanlaisia piirteitä. Tämä vain vahvistui kyläreissumme aikana ja nauroimme Momon emännän kanssa yhdessä, minkälaisia hurjapäitä nämä kaksi isokorvaa oikein ovat. Kaikenlaisia koiruuksia ja kommervenkkejä molemmat tuppaavat kehittelemään.

Kaksikko juosta viipotti pitkin Momon kotitalon pihaa reilut 1,5 tuntia. Välillä juoksukilvan vetovastuu vaihtui, välillä myös maisteltiin keppejä ja risuja. Sisarukset tulivat heti alun alkaen mainiosti juttuun keskenään ja löysivät yhteisen sävelen. Ulkoilujen jälkeen siirryttiin sisälle syömään luita. Hippu kävi myös keittiön pöydällä työntämässä päänsä soppakattilaan. Meidän pikkuriiviö kun ei ole vieraskorea... minua vähän nolotti.

Kotimatkalla Hippu nukkui autossa täyttä häkää. Se oli melkoisen uupunut riehakkaasta reissusta. Sovimme Momon emännän kanssa, että pidämme yhteyttä jatkossakin. Momo on aivan hurmaava beaglepoika; reipas, sosiaalinen ja iloinen. Oli enemmän kuin ilo tutustua sinuun Momo sekä kotiväkeesi. Nähdään taas!


10 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar8. tammikuuta 2016 klo 14.51

  Varmasti oli sisaruksilla hauskaa keskenään. Suku ei aina ole pahin, hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa suku ei tosiaan ollut pahin ja sisaruksilla oli hauskaa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli! Vauhtia riitti ja Hippu sekä Momo tulivat mainiosti juttuun.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Jopa on mukava ku veljmies lööty! On varmaannii lystijä piisanna :) Vieraalla piä soppakattilassa... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei olla oltu aiemmin tekemisissä sisarusten kanssa, ei Pimun eikä Typyn. Joten oli kiva juttu, että saatiin yhteydenotto Hipun veljeltä.

   Hävetti se keittokattila-episodi.... Hippu juoksi suoraan pöydälle, kun tultiin ulkoa sisälle. En ehtinyt edes hoksata, että sillä oli jo pää kattilassa.... Onneksi Momon emäntä oli hyvin ymmärtäväinen.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. First things (=ruoka) first. Hienosti olet, Hippu oivaltanut asian.
  Eikä yhtään hullumpi juttu tuo velipojan löytyminen ja tapaaminen. Minunkin pitäisi käydä tapaamassa veljeäni Eeroa, mutkun nuo ihmiset järjestävät aina aikataulunsa koiria ajattelematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan täysin sen, kun biigleistä sanotaan niiden olevan loputtoman ahneita ahmatteja. Tämän huomaa jo Hipustakin vaikka on vasta pentu. Ne haistaa kaiken syötäväksi kelpaavan jo kilometrien päästä...

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Oli tosi riemullista tavata ihanainen Hippu-sisko! Oli myös hauska huomata ettei Momo ole pentueen ainokainen energiapommi... Emännillä alkoi jo varpaita palella sisarusten kirmatessa pitkin pihaa. Momo toki herrasmiehen alkuna esitteli siskolle parhaat haju- ja piilopaikat sekä leikkimahdollisuudet. Useimmat vieraat Momon perheessä syövät soppansa lautasilta, mutta jos ei emäntä huomaa olla vieraanvarainen ja asettaa lautasta tarjolle niin eihän nälkäiselle vieraalle jää muuta mahdollisuutta kuin syödä suoraan kattilasta. Oli todella hauskaa tutustua sekä suloiseen Hippuun että hänen viehättäviin ihmisiinsä. Taisivat sekä isokorvaiset sisarukset että pienempikorvaiset emännät löytää sielujen sympatiaa, joka lämmittää tällaisina pakkaspäivinä. Nyt kyllä vahvistui ajatus, että perhe on paras! Toivottavasti tulevista tapaamisista löytyy hyvää aineistoa blogiin! Momo + emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Momo oli vallan mukava isäntä meidän vierailulla ja lämmin kiitos myös hurmurin emännälle! Sielujen sympatiaa tunsimme mekin, sekä Hippu että emäntä. Sisarukset ovat kyllä molemmat vauhdikkaita kavereita ja oli mukava jakaa kokemuksia yhteiselosta näiden hurjapäiden kanssa. Ilon ja onnen hetkiä teille tälle alkaneelle uudelle vuodelle! Ja isot terveiset veljelle sen siskolta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.