keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Elvis saa odottaa paluuta Puulalle

Joskus on huilitauko arjen humusta paikallaan. Vietin mukavan ja hauskan vuorokauden Tallinnassa ostoksia tehden ja kaupunkia katsellen. Vaikka kyseinen paikka on tuttu ja siellä on vierailtu useastikin, on sinne aina kiva palata. Ystäväni kanssa ostimme pakaasit melkoisen täyteen tuliaisia sekä itsellemme että perheenjäsenillemme. Isokorvat olivat hyvin ilahtuneita tuomisistani eikä isäntäkään pannut pahakseen paria uutta teepaitaa sekä herkkuja, joista Elvis-viini säästetään kevään ensimmäiselle Puulan reissulle.

Osa tuliaisista. Pöllö- ja koiralelut oli ihan pakko ostaa Hipulle; samanlainen
pöllö oli Hipsun ekoja leluja ja koira taas kesätuliainen Virosta.
Uudet olivat paikallaan sillä vanhat ovat jo poistuneet kaatopaikalle.

Jotta lepotauko ei jäisi yksipuoleiseksi, suuntaa isäntä loppuviikoksi länsinaapurimme pääkaupunkiin. Jäämme siis Typsykän ja Hipin kanssa kolmeen kuonoon pitämään kotia pystyssä. Ulkoilukelit ovat viime päivinä olleet ihan mukavat ja Typy on kovasti innostunut riehumaan Hipun kanssa koirapuistossa. Sinne sekä metsälenkille suuntaamme siis tänäänkin. Ja kotiin palattuamme voimme kaiketi maistella Tallinnan tuliaisia. Mutta Elvis jätetään odottamaan.

12 kommenttia:

 1. Hyvät tuliaiset! Toivottavasti Palvelijatar ottaa oppia, Se kun taitaa olla menossa Tallinnaan ensi kuussa.
  Terveiset tytöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiset välitetty ja täältä lähetetään takaisinpäin muiskauksia ihanalle Párekille!

   Pöllö on jo raastettu auki. Koira sekä vihreä (!) lammas laitetaan synttäripakettiin. Tuskin nekään kestävät varttia kauempaa Hipun käsittelyssä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Toivotaan, että Elvis jaksaa odotella kevättä. Me voimme pitää teitä ajan tasalla kevään etenemisestä Puulalla.
  Hippu taitaa olla vielä hieman pentuhömelö, kun rikkoo heti uudet lelut. Toisaalta kyllähän minäkin kaivelen muovisista vinkuleluista vingut pois kohtalaisen nopeasti. En siksi, että vinkuminen ärsyttäisi, vaan ihan harjoituksen vuoksi.
  Hyviä lenkkikelejä ja hauskoja lenkkejä koko porukalle!
  Ensi viikolla meidät voi bongata Skattalla, kun ollaan käymässä meidän varaorjien luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis on jo pakattu mökkikassiin, josta se pääsee esille sitten Kangasniemellä.

   Hippu tekee samaa kuin sinä eli kaivaa vinkuleluista vingut pois heti alkuunsa. Sitäkään ei vinkuminen haittaa mutta niitä muoviosia on vaan hauska repiä irti lelujen sisältä.

   Tervetuloa tänne etelään! Toivotaan, että tuo lumi pysyisi ensi viikkoon. Mukavaa loppuviikkoa toivotellen

   Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 3. Kyllä on hyvät tulijjaeset! Tosin eevät kestäne ehken kovin kaavvan tyttöen käsittelyssä :)Mukavat on kelit olla pihalla. Ja luntahhii taetaa teellä sielä olla. Niinku meelläe.Tytöelle paljo terveesijä ja muiskuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on lunta ihan kivasti, isäntäkin kävi eilen ensimmäistä kertaa tänä talvena hiihtämässä. Lämpötila on kylläkin plussan puolella, joten saa nähdä kauan tuo valkea maa pysyy.

   Typy antaa lelujen olla rauhassa mutta Hippu ei... Toisaalta kivempi se, että riuhtoo noiden lelujen kanssa kuin että söisi huonekaluja. TV-taso on jo kaatopaikkatavaraa...

   Reippaita pallopelejä ja ulkoilureissuja tälle loppuviikolle! Typyltä ja Hipulta muiskuterkkuja takaisin sinulle Iivari.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Ihania tuliaisia! Momon emäntäkin arvostaa suuresti sitä, että malttaa riehua lelujen kanssa, muustakin on ihan riittämiin kokemusta... Momolla on jo ollut kovasti ikävä ihanaista Hippu-siskoa, mutta nyt lupaavasti näyttää siltä, että pääsisivät "karkailemaan " karkauspäivänä yhdessä. Momo haukahti ja kierähti onnesta kuulleessan siskosen suunnitellusta vierailusta ja toi vielä lelunkin siskolle säästettäväksi, toki vingut syöty ja muutenkin suolestettu, kaikkeen ei velipojan maltikaan taivu.
  Momo-veli ja sen eämäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu innostui myös kovin, kun kuuli että mennään taas tapaamaan Momo-veljeä. Luvassa on varmasti taas vauhtia ja riehumisen iloa. Nähdään ensi viikolla!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Mukavaa viikonloppua hyvien tuliaisten parissa. Meillä tehdään muuttoa kun yksi pojista lähtee omille teilleen. Jännä nähdä, miten Eka reagoi kun tavaraa aletaan kantamaan ulos kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ekaa... mitenhän se tosiaan reagoi, kun yksi lauman jäsenistä vaihtaa kotikoloa. Mutta käydäänhän sitä varmasti tervehtimässä usein, joten ei tule "hylätyksi". Leppoisaa viikonloppua teille ja terkkuja kovasti paljon Ekalle meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 6. Erinomasia Viron tuamisia. Noista lahjoista riittää riamua pitkään. Ilosta menoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisivat tytöt olla tyytyväisiä tuomisiini. Pöllö on kylläkin jo suolistettu ja herkkupussi syöty. Nuo kuorrutetut luut ovat vielä jäljellä sekä meidän ihmisten tuliaiset.

   Mukavaa ja reipasta alkanutta viikkoa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.