maanantai 29. helmikuuta 2016

Lystikäs loppuviikko

Viikonloppuna nähtiin tämän talven harvinainen vieras; aurinko. Luin lehdestä, että helmikuu oli ennätyssateinen. Pitää paikkaansa, ainakin täällä etelässä. Mutta nyt kelpaa ulkoilla ja luntakin on sen verran, että pääsee halutessaan hiihtämään sekä pulkkamäkeen. Toivon, että kevät etenee näissä valoisissa ilmanaloissa.

Majakka ja perävaunu.


Isäntä palasi reissultansa kotiin ja isokorvien ilo oli ylimmillään. Hippu oli äitynyt ulvomaan riemusta nähdessään isännän. Niin kova ikävä sillä oli ollut. Typyn häntä oli vispannut kovasti ja isäntä oli saanut rapsutella sitä sohvalla aika tovin ennen kuin Typsykkä oli tyytyväinen saamaansa huomioon. Hyvin me pärjättiin kolmistaankin mutta oli eri kiva juttu, että viikonloppuna koko jengi oli taas kasassa.

Lauantaina kyläilimme isännän vanhemmilla ja karvakuonoille tarjoiltiin maksalaatikkoa ja nakkeja. Taas olivat meidän tytöt innoissaan ja onnellisina, kun tapasivat tuttuja kasvoja ja tiedossa oli, että tässä kyläpaikassa niitä hemmotellaan. Ruokailun lisäksi kaksikko yltyi painimaan ja loppuillasta ne heittivät itsensä sohvalle pitkäkseen. Meillä oli mukava ilta!

Kärsivällisesti Typy ja Hippu odottivat, kun anoppini
annosteli niille herkkuillallista.

Karkauspäivä on kuulemma nurinkurisuuksien päivä ja maailma on mullin mallin. Maailmasta en tiedä mutta illalla on kaksi biigleä kyljellään, kenossa, selällään ja kallellaan. Eli mukkelis makkelis. Lähdemme Hippulin kanssa morjestamaan Momoa, joten tiedossa on leikin ja riekkumisen iloa!


6 kommenttia:

 1. Ohanse ilompäevä ku on oma laama tuas koossa:) Kyllä siinä tekköö mielj vaekka minkälaeset iänet piästee.
  Tuommoset kyläpaekat on mukavija missä hemmotellaan ja ymmärrettään koerija.Ja tällepäevälle lissee mukavata tiijjossa ku mänettä sitä Hippulin veljee morjestanmmaan.
  Ilosta päevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo isännän vanhempien koti on Typyn ja Hipun ihan lempikyläpaikkoja. Toki muitakin suosikkeja löytyy. Kylässä on kiva käydä, koska niissä yleensä saa aina herkkuja.

   Aurinkoista viikon jatkoa sinne teille ja muiskauksia Typsyltä ja Hippulilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar29. helmikuuta 2016 klo 9.52

  Hieno viikonloppu teillä olikin. Tuo kuva majakasta ja perävaunusta on hauska. Siitä voisi tehdä huoneentaulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika osuva kuvaus meidän kaksikosta, majakka ja perävaunu. Typy edellä ja oppityttö Hippu perässä.

   Aurinkoista alkaneen viikon jatkoa teille ja paljon terveisiä meidän isokorvilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Kyllä olikin hauska riehumisilta kun vihdoin taas sai temmeltää ihanan siskon kanssa mukkelismakkelis karkauspäivän kunniaksi.

  Momo ja sen emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia riitti ja tosiaan mentiin ympäriämpäri ja mukkelismakkelis. Hauskaa oli ja Hippu oli melkoisen väsähtänyt kotiin päästyämme. Lämmin kiitos taas teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.