tiistai 7. kesäkuuta 2016

Itsekseen ihmettelyä

Piti taas kaivaa kaapista esiin verkkareita ja farmareita. Helle lähti huilaamaan, jonnekin. Varmaan Välimerelle. Ei ainakaan Puulalle, kertoi isäntä.

Niin, jäin yksin tänne etelään. Tulevat pari viikkoa paahdan töissä ja ihmettelen kotiin palattuani, mitähän ajanvietettä keksisin. Typyä ja Hippua ei tarvitse lenkittää. Ruokaa en itselleni viitsi laittaa, joten haukkaan jotain välipalaa. Pestävää pyykkiä riittää kyllä aina. Tapaan parina iltana ystäviä kaupungilla. Ensi viikolla on päivän työreissu Tallinnaan. Menen ajoissa nukkumaan ja pistän turvalukot päälle. Telkkarissa ei tule näkymään jalkapalloa, Urheiluruudun saatan katsoa uutisten päälle.

Odottavan aika on pitkä: isäntä hei, joko mennään?


Isännällä riittää mökillä hommaa, sillä työlistalla on uuden terassin sekä portaiden teko. Aputyttöinä häärivät Typy ja Hippu. Kuitenkin isännän onneksi likkoja kiinnostaa möksällä varmasti moni muukin asia kuin nikkarointi ja vasaran pauke. Isäntä saa työrauhan. Minä näen valmiin työn tuloksen ensi viikolla. Jännittävää!
4 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar7. kesäkuuta 2016 klo 23.03

  Tuntuu varmasti oudolta, kun tytöt ja isäntä eivät ole kotona. Kaksi viikkoa on aika pitkä aika olla omissa oloissaan. Mutta ehtiipä taas kelit lämmetä siihen mennessä kun pääset mökille ihastelemaan isännän kätten jälkiä. Mukavia työpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin äkkiseltään tuntuu tuo yksinolo kummalliselta. Vaikka isäntä asui opintojensa aikaan viikot Tampereella, oli minulla kuitenkin Pimu ja Typy kavereina. Mutta perjantaina nähdään ja suunnataan isäni mökille Haukivuoreen.

   Mukavaa viikon jatkoa teille Párekin kanssa ja varokaa tänään lenkeillä sitä luvattua kesämyrskyä. Nyt ainakin sataa kaatamalla.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. No ompa takkuulla ootoo olla iliman tyttöjä kotona. Montakoon kertoo alat ehtijä pantoo ja muuta että pittää pihalle lähtee :) Ja eehän siitä telekkarin kahtomisestakkaa tule mittää ku ee oo kahta pehmeetä ja lämmintä kahtomakaverija! Vuan koeta nyt sittä pärjätä jotennii :) On varmaan ilonen jälleennäkeminen parin viikon piästä. Siinä suattaa vaahtija olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli eilen outoa täyttää tiskikonetta. Kaksi kuonoa puuttui nuolemasta luukkua ja likaisia astioita. Ja sain syödä voileivän sohvalla rauhassa. Kerjäläiset ei näkynyt.

   Me näemme jo perjantaina, joten minun ei tarvitse kärvistellä ensi viikkoon. Viikonloppu vietetään Haukivuoressa ja sunnuntaina hurautan bussilla takaisin etelään.

   Leppoisaa loppuviikkoa sinulle ja äetillesi toivottaa Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.